alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette regnjakker

 
[34]

Lette regnjakker for regntunge dager

Når værforholdene er skiftende og usikre er det alltid en utfordring å finne ut hva man bør kle seg i og hvilke ekstra klær man eventuelt bør ta med seg på turen. Med lette regnjakker fra adidas kan du alltid være forberedt når været snur og himmelen plutselig åpner seg. De lette materialene gjør at du enkelt kan pakke jakken i ryggsekken uten at den tilfører for mye vekt eller tar opp for mye plass. Dersom du er ute etter en jakke som du kan ta på deg uansett vær, og som er enkel å ta meg seg, er lette regnjakker fra adidas både et stilsikkert og praktisk valg. Du får vanntette og vindtette jakker laget med RAIN.RDY i resirkulert polyester og elastan, og med høy UV-faktor er du også forberedt hvis solen plutselig titter frem.

All slags sport, all slags vær

Fotballtrening, en runde på golfbanen, en løpetur gjennom byen eller en fjelltur på ukjente stier – en lett regnjakke fra adidas kan være svaret. Du finner jakker i slitesterke og vannavstøtende materialer som gjør at du kan prestere maksimalt og holde deg komfortabel, uansett sport og vær. Dette er regnjakker som virkelig tåler det meste og du kan derfor gripe dagen uten å bekymre deg for om jakken vil levere. Her hos adidas kan du finne flere alternativer av lette regnjakker som lar deg trene bekymringsfritt, på samme tid som du ser stilig ut.

Ta vare på jakken som tar vare på deg

En lett regnjakke fra adidas kan bli din trofaste partner, både på trening og gjennom hverdagens mange opplevelser og utfordringer. Du kan vaske den i vaskemaskin med skånsomt vaskemiddel, og noen av jakkene bør også legges i tørketrommelen for å opprettholde vanntettheten. Du bør for øvrig unngå å stryke eventuelle logoer og emblemer på jakken, men utenom dette er det svært enkelt og ganske rett fram å ta vare på din nye lette regnjakke fra adidas.