alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnjakker for dame

 
[84]
1 / 2
Sideav 2

Hold deg tørr med regnjakker for dame av høy kvalitet

Vi har regnjakker for dame som både har høytytende og funksjonelle egenskaper, samtidig som de er utviklet med et sporty og stilfullt design. Ikke bare sørger en god regnjakke for at du holder regn og kulde på avstand, men du kommer også til å se smashing ut i gråværet. Våre dame regnjakker lages ved hjelp av avansert teknologi som er tilpasset jakkens formål. Du fårfor eksempel kapper og jakker med vanntett og sømforseglet RAIN.RDY. På skikkelige gråværsdager med mye vind og regn er det deilig å ha en dame regnjakke med høy krage og varmekontroll. Du tilpasser regnjakken enkelt etter årstiden ved å bruke ulltrøyer og fleecegensere under jakken. Enkelte jakker fås med bærestropper som gjør at du kan bære med deg jakken som en ryggsekk på bussen eller når uværet gir seg.

Regnkapper og regnfrakker

Kappene er smarte å ha for hånden på de dagene hvor det stort sett er opplett, men med korte regnskurer som ellers hadde gjort deg søkkvåt. Kappene er enkle å pakke sammen når regnet har gitt seg. Lette vindjakker med vannavstøtende materialer er derimot godt egnet på løpeturer, langrenn og andre utendørsaktiviteter. Det lette materialet gir god bevegelsesfrihet, samtidig som du blir beskyttet mot vær og vind. Se gjerne etter skreddersydde snitt for å bevege deg enda mer naturlig. En urban parkas er derimot midt i blinken for deg som elsker sporty gatemote.

Regnjakker for dame som takler tøft klima

Her i Norden trenger vi klær som takler vekslende og varierte værforhold. Det er ikke uvanlig at vi møter på alt fra strålende sol til øsende regn på én og samme dag. Det er derfor mange av adidas sine regnjakker er så praktiske i bruk. Mange av dem er utviklet for å enkelt kunne tas av og pakkes ned i sekken, samtidig som materialet er såpass høytytende at du holder deg tørr mens uværet står på.