alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugby · T-Skjorter

 
[2]

Vintage rugby t-skjorter til kamper, trening og fritid

Nå kan du spille rugby eller trene i samme kvalitet som proffene. adidas lager noe av det aller fineste du finner av topper og t-skjorter til trening og til fritid. De er designet helt likt for de som bruker dem på fritiden, er fan av merket eller atleter. Produktbredden rommer disse fine rugby toppene og t-skjortene som holder deg tørr når du trener hardt. De har en komfortabel lett egenvekt, og med fjæren til All Blacks og 3-Stripes-logoen kan du hedre laget som ruver på toppen.

Holder deg tørr treningen gjennom

Fuktkontrollerende rugby t-skjorter holder deg tørr hele treningsøkten, og her kan du velge mellom flere varianter. Enten du vil kle deg i heldekkende grafikk fra Maori-tradisjonen eller du foretrekker en enkel, stilig svart t-skjorte, så passer rugby t-skjortene til en riktig hard treningsøkt. Med en behagelig fuktkontroll i t-skjortene kan det gi deg selvtilliten som du trenger på banen.  

Designet til spillere, brukt av fans

T-skjortene er designet med grafiske detaljer og logoer og blir brukt av fans og spillere over hele verden. Rugby t-skjortene er tilgjengelig i størrelser helt fra xs og opp til 2xl, og kommer i en behagelig passform. I utvalget kan du velge mellom fuktkontrollerende t-skjorter som er supre å trene i eller de mer komfortable t-skjortene i myk bomull som passer til alt det andre du skal gjøre. Velger du en ermeløs topp, er den laget av et resirkulert materiale uten at dette går ut over kvaliteten. Dermed er du med på programmet vårt for å ta vare på havet. Den ermeløse toppen fremhever armmusklene og er god å bruke på varme dager. I en enkel singlet eller t-skjorte med adidas 3-Stripes-logoen og All Blacks fjæren på brystet kan du la deg inspirere av rugby-stjernene fra hele verden.