alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

All Blacks rugbytrøyer

 
[6]
Kolleksjonen av All Blacks rugbytrøyer fra adidas er laget av ultralette og fukttransporterende materialer som AEROREADY og Primegreen, slik at du kan nyte komfort og teknologier av ypperste klasse på trening.

Kle deg klar for enhver takling med All Blacks rugbytrøyer

Med riktig overdel blir hver treningsøkt en kampdag. Bevegelsesfrihet i skuldrene er viktig når du trener rugby, og det har adidas tatt hensyn til. Med flaggermusermer og elastiske mansjetter, vil trøyen jobbe med deg i enhver skulderbevegelse. Trøyene våre kommer i forskjellige design og farger, i ribbestrikket polokrage, med rund hals og med V-hals. I myk resirkulert polyester, vil du holde deg komfortabel gjennom hele kampen, og fukttransporterende AEROREADY og materialer som Primegreen vil transportere svetten bort fra kroppen før du rekker å bli våt.

All Blacks overdeler er designet spesielt for rugby

Du trenger ikke lenger å være profesjonell rugbyutøver for å kle deg som en. I adidas sin kolleksjon av All Blacks rugbytrøyer finner du tettsittende overdeler med stretch for best mulig passform, og med snitt designet spesifikt for rugbybevegelser. Myke, fukttransporterende materialer sørger for at du holder deg tørr til enhver tid, slik at du kan gjøre det du gjør best, nemlig å fokusere på spillet. All Blacks overdeler kommer i både dame- og herreversjon, og til og med til poden.

Vakkert design og god kvalitet

All Blacks-sølvbregnen, sammen med adidas sin ikoniske 3-Stripes-logo, sørger for et tidløst uttrykk. Dessuten gjør en rugbytrøye seg like godt på banen og på tribunen som på treningsstudioet. Enten du er utøver eller supporter, kan den myke All Blacks-trøyen enkelt bli en hverdagsfavoritt, og det beste er at ingen trenger å lure på hvem du holder med. Trøyene er laget av slitesterke materialer, men for at kvaliteten skal vare så lenge som mulig er det viktig å lese vaskeinstruksjonene nøye før du kaster den i maskinen.