alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Crazyflight

 
[1]
Med adidas Crazyflight sko, tar du lekende lett kontrollen over volleyballspillet på banen og i luften. Kjøp Crazyflight sko i adidas offisielle nettbutikk, og gjør deg klar til tidenes smash.

Med Crazyflight sko kan du dominere banen, med suveren kontroll i luften

Her kan du mestre akkurat det du drømmer om, og også ta kontrollen i luften på banen. Flyveegenskapene til Crazyflight ligger i mellomsålen, som gir deg en ekstra boost i stegene dine. Følelsen av denne ekstra energien er fantastisk, og med en stabiliserende EVA-ramme er du klar for lange hopp og elegante landinger. Dempingen i sålene er minst like viktig som den ekstra energien i jakten på ballen. Når du skal imponere på banen, ligger det mye trening bak, og adidas Crazyflight har nettopp den kunnskapen og erfaringen i bunnen som kan støtte opp om treningen din. Du finner størrelser til barn, junior, damer og menn.

Sporty komfort i Crazyflight sko

Det brukes bare de nyeste materialene og det siste innen teknologi i produktene fra adidas. Du vil finne bærekraftig gjenbruk i de resirkulerte materialene, samtidig som du får ypperste kvalitet og komfort som alltid ligger i forkant. Overmaterialet i adidas Crazyflight sko, er laget av en mesh som transporterer fukten vekk fra huden, og som ventilerer og puster. Overdelen er slitesterk og tilpasser seg foten, siden den har en lett stretch. Materialene er 100% syntetiske. Et litt tettere TPU-garn forsterker Crazyflight-skoen midt på foten. Selve sålen er støpt, og har en semsket, skinnfôret hæl. Den komfortable skoen har en vanlig passform og gir deg god og komfortabel støtte på banen.

Solid kontakt med underlaget når du smasher ballen

Én ting er helt sikkert når du vil imponere i volleyball, og det er at solide, gode smasher overrasker og blir husket. Det kan også sikre dere seieren. Men for å kunne ta en riktig god smash, må du kunne stole på at du har god kontakt med underlaget, og det kan adidas Crazyfight gi deg med sin unike yttersåle, beregnet for nettopp å briljere på banen. Med denne, er du sikret en kontakt med underlaget, og sammen med den ekstra energien i mellomsålen er du faktisk klar for tidenes smash.