alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball · Damer

 
[36]

Volleyballutstyr til damer

Volleyball er en av verdens mest populære idretter og noe man både kan gjøre for gøy på sene sommerkvelder, og tilbringe en hel livstid for å mestre. For å kunne spille trengs det strengt tatt bare en ball og et nett – et så ukomplisert utgangspunkt at selv den minst erfarne kan ha det gøy på volleyballtrening – men for å bli god, trengs det samspill, spenst, smidighet og styrke, og gjerne også volleyballutstyr til damer av høy kvalitet. Du finner et stort utvalg av volleyballutstyr til damer i nettbutikken – fra essensielle elementer som sko og knebeskyttere til sports-BH-er, solskjermer og treningstøy, samt tilbehør som ryggsekker, bager og gymposer, sokker, pannebånd og håndklær.

Knebeskyttere

Uansett om du spiller for gøy med venner eller på konkurransenivå, er det ingen tvil om at knebeskyttere er en essensiell del av volleyballutstyr til damer og menn. Knebeskyttere fra adidas er utviklet spesifikt for volleyball med EVA-skumvattering og konturformet sokk, som sammen sikrer maksimal støtdemping. Se gjerne også etter fukttransporterende Climalite-materiale, som bidrar til at du slipper et ubehagelig og klamt fuktlag mellom huden og knebeskytterne når kampen blir intens.

Innesko

Når du velger volleyballsko til innetrening, er det viktig at du velger sko som er spesielt utviklet til bruk innendørs. Selv om du i mange tilfeller kan bruke generelle treningssko til innetrening, finner du også mange som er spesielt designet for volleyballspill. Disse volleyballskoene er utviklet for å gi deg viktige egenskaper som stabilitet, ventilering og slitestyrke – slik at du enkelt kan bevege deg raskt og lett, noe spillet ofte krever. En rekke volleyballsko har ventilerende mesh-overdel med forsterket TPU-integrert garn, så materialet puster godt under intens trening uten at dette sliter særlig på selve skoen. Se gjerne etter EVA-mellomsåle med Springblade-innlegg og en slitesterk yttersåle.