alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

adidas Damian Lillard

 
[15]
Dame 8 Foundation Crew Genser
Dame 8 Innovation Hettegenser
Dame 8 Sko
Dame D.O.L.L.A. Caps
Dame 8 Sko
Dame 8 Innovation Hettegenser
Dame 8 New Undisputed Graphic T-skjorte
Dame 8 Sko
Dame 8 Sko
adidas x LEGO® Tee China Series 1

adidas x Damian Lillard

Siden adidas utviklet sine første basketsko i 1949 har det vært et stadig fokus å utvikle basketsko og basketutstyr som underbygger både ballsportens behov for hurtige bevegelser, smidighet, spenst og taktikk, og de viktige målgivende pasningene og skuddene mot kurven! Siden den gang er det skjedd mye på skofronten – ikke minst innen basketball. I samarbeid med NBA-spilleren Damian Lillard har adidas siden 2014 utviklet basketsko som del av kolleksjonen adidas x Damian Lillard – inspirert av proffspillerens kontrollerte og tøffe spillestil. La deg inspirere av NBA-proffen med adidas x Damian Lillard, og finn basketsko som passer for deg.

adidas Dame – en basketsko for gatespill og proffer

Dame-modellene fra adidas x Damian Lillard er utviklet i Damians kjente stil, og inkluderer en rekke tekniske spesifikasjoner som gjør dem til basketsko som kan tas rett ut av esken og med til alle slags basketbaner. Du får blant annet fleksibel Bounce-demping i mellomsålen og interne områder med skum, noe som til sammen gir både bedre komfort og perfekt demping for basketball. Yttersålen er designet i fiskebeinsmønster for å sikre ekstra godt grep på parketten, mens basketskoens overdel er produsert i tekstil med vattert pod-system på innsiden. Skoene er lave ved ankelen for økt bevegelsesfrihet, men byr samtidig på stødig støtte.