alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

James Harden

 
[2]

Edgy basketballmote med adidas James Harden

Nå kan du kjøpe basketballsko og superkule klær som er inspirert av en av sportens største stjerner, nemlig James Harden. Han ble kåret til en av de mest verdifulle spillerne i 2018. Han er ikke bare kjent for sine ferdigheter på basketballbanen, men han har også en unik og kreativ klesstil som har vekket oppmerksomhet utenfor banen. Vi er stolte av å kunne presentere utvalget vårt av adidas James Harden, slik at du også kan kle deg opp med edgy, sporty sko og klær. Du kan for eksempel kjøpe en moderne og behagelig joggesko som sklir uanstrengt inn i omtrent enhver garderobe, særlig hvis du har sansen for gatemote.

Dominer på parketten med Harden sko

Skoene lar deg dominere spillet og suse selvsikkert over banen, samtidig som de ser smashing ut til joggebukser og jeans på fritiden. De fleste av modellene har et ergonomisk snøresystem som gjør det enkelt og sikkert å feste skoen. Passformen er normal, samtidig som at basketballskoen James Harden er lett og behagelig å ha på foten. Materialet er utviklet for å puste godt, slik at du ikke føler deg klam og ubehagelig. Harden sko har selvsagt også god demping for at du skal kunne spille i full komfort, og sålene gir et svært godt grep med underlaget.

Fullfør stilen med en James Harden jersey genser og t-skjorter

Dersom du vil kle deg opp med adidas James Harden fra topp til tå, anbefaler vi å se nærmere på utvalget vårt av t-skjorter og andre klær. T-skjortene passer like godt på trening som på fritiden, og du kan helt fint bruke dem når du skal ut og henge med venner. Du styler dem både opp og ned ved å justere underdelen. T-skjortene får øyeblikkelig en mer stylet look ved å bruke jeans fremfor joggebukser, for eksempel.