alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Juventus drakter

 
[28]

Stilige Juventus drakter for ekte fans og supportere

Vi har både Juventus bortedrakter, hjemmetrøyer og andre Juventus drakter til deg som ønsker å vise verden hvem favorittlaget ditt er. Draktene kan brukes både til trening og til hverdags. Hvis du skal ut og se kamp på byen, er det få plagg som er mer passende enn en Juventus trøye. Bruk den sammen med favorittjeansen din, og du er klar til å støtte laget ditt i en fei. Fotballtrøyer passer selvsagt også bra til trening, enten du spiller fotball eller skal til treningssenteret for å løfte vekter. Dette er fordi draktene lages av fukttransporterende AEROREADY, og de føles lette og silkeaktige ut mot huden din.

Spennende utvalg av Juventus trøyer til ham og henne

Juventus trøyer har både emblemet til klubben og logoen til adidas på brystet, og vi har modeller som passer for både menn, kvinner og barn. Hele familien kan derfor kle seg opp i Juventus drakter. Trøyene fås både med normal passform og løs passform, alt etter om du ønsker å bruke dem som supporter-plagg eller om du vil trene i dem. Replica-trøyer passer for eksempel bra for supportere, ettersom de er brede over skulderen og løsere over brystet enn vanlige kamptrøyer. Det betyr at du kan bruke dem i full komfort mens du koser deg hjemme i sofaen din og heier frem laget ditt til atter en ny seier.

Juventus har dedikerte supportere i Norge

Juventus er et italiensk fotballag som har dedikerte supportere verden over, inkludert her hjemme i Norge. Det er ikke så rart, med tanke på hvordan denne klubben har dominert fotball-verdenen i en årrekke. Dersom du vil gjøre den nye Juventus drakten din fra adidas enda mer spesiell, anbefaler vi at du tar den med til et sted som tilbyr trykk og profilering for å få navnet til favorittspilleren din bak på ryggen.