alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Five Ten sko

 
[124]
1 / 3
Sideav 3

Sporty og tøff mote: Five Ten møter adidas

Nå kan du kjøpe knalltøffe Five Ten sko fra adidas som er like funksjonelle som de er trendy, enten du skal klatre, sykle eller tråkke rundt i asfaltjungelen. Her finner du klatresko, sykkelsko og fritidssko av svært høy kvalitet, perfekt for alle som elsker å ha en stil som er like tøff som sporten de holder på med. Det benyttes slitesterke materialer som takler intens bruk over lang tid, og du kan derfor stole på at du velger produkter som lever opp til forventingen din.

adidas Five Ten til hverdags og trening

Du trenger imidlertid ikke å drive med hverken klatring eller sykling for å kunne vise deg frem med Five Ten sko på beina dine. Du finner også allsidige modeller blant utvalget som er spesielt designet for deg som elsker urban gatemote. Du kan velge mellom supertøffe klær som t-skjorter med motiv. Klesplaggene har en avslappet, men sporty stil. Plaggene passer bra for aktive, men stilbevisste mennesker.

Allsidige Five Ten sko til sykkel og by

Skoene som er laget for terrengsykling, kan også brukes til hverdags. Det betyr at du kan gi jernet på sykkelen din, og deretter spasere ut i bygatene med stilen din i god behold. Du får rett og slett alt i ett når du velger disse modellene: Såler som er skapt for å gi et ultimat grep på pedalene og et design som oser edgy mote. Velg gjerne yttersåler som er laget av Stealth® Phantom-gummi om du ønsker deg en modell som ikke sverter og ødelegger gulv. Utover det, så har du et stort utvalg av farger, motiver og modeller å velge blant. Ikke bare er det enkelt å finne en sko som passer for ditt treningsbehov, men det er lett å finne noe som matcher din personlige stil.