alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klatring

 
[19]

Bredt utvalg av sko og klær til klatring

Klatring er en sport som blir stadig mer populær, og det er ikke uten grunn. Følelsen av å mestre selv de bratteste og tøffeste fjellveggene eller klatreveggene er helt uslåelig, men husk på at kvalitetsutstyr kreves for en best mulig opplevelse. Hos adidas finner du både klær og sko som vil gjøre klatreturen din enda bedre, og vi har utstyr til både herre og dame. 

Få en bedre klatreopplevelse med utstyr fra adidas

Det første du bør gå til anskaffelse av når du skal begynne med klatring er et par gode klatresko. Hos oss finner du medaljevinnende, klassiske klatresko som kan brukes både ute og inne. De lages med fotarbeid med høy presisjon og har en komfortabel overdel i mikrofiber for perfekt passform. Den forsterkede gummihælen sørger for mer friksjon på tekniske hælkroker, mens den splittede yttersålen gir optimal fleksibilitet og fotbuestøtte. Velg gjerne et par gode sokker å ha i som både er fukttransporterende og pustende for optimal komfort. Når du skal velge klær, er det viktig å velge klær som gir god bevegelsesfrihet og fleksibilitet for klatreøkten. Velg shorts eller tights med høy elastisitet og en god overdel. Dersom du skal klatre ute, bør du også ha en vind- og vanntett jakke i tilfelle regnet kommer snikende. Hos adidas får du også stilige capser som er perfekte for å holde solen borte fra øynene ved klatring ute, samt praktiske bager som rommer alt du trenger å ha med deg.

Ta vare på klatreutstyret ditt

Når du har skaffet deg nytt klatreutstyr, er det viktig å vite hvordan du skal ta vare på det. Sørg for å rengjøre sko som blir skitne med en fuktig klut og vask klærne med skånsomt vaskemiddel etter behov. Unngå gjerne skyllemiddel og tørketrommel for å bevare klærnes gode egenskaper best mulig.