alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisbager

 
[6]
Hos adidas finner du tennisbager laget med resirkulerte materialer som er slitesterke, varer lenge og er gode for både deg og omverdenen. Med spesifikke lommer for alt fra vannflasker til treningssko får alt sin plass.

Resirkulerte tennisbager som presterer

Her hos adidas er miljø alltid en del av regninga, og det gjelder selvfølgelig også når det kommer til tennisbager. Her finner du en mengde bager laget med blant annet Primegreen, som er en serie med høytytende og resirkulerte materialer. På den måten hjelper du miljøet både ved å gjenbruke materialer som polyester, og når bagen er slitesterk varer den rett og slett lenger, slik at du unngår den alt for vanlige bruk og kast-mentaliteten.

Bager til tennis for praktisk komfort

Når du er på utkikk etter bager til tennis så er det nok en del punkter på sjekklista di. Her hos adidas finner du tennisbager med spesifikke lommer til både vannflaske, sko eller våte klær, og med en rekke innvendige og utvendige rom så du enkelt kan holde styr på eiendelene dine. Du finner også bager med egne PC-rom, så du enkelt kan gå fra skole eller jobb og rett på tennisbanen. En bag med bryststropp er ekstra behagelig å bære, mens luftig mesh på skulderstroppene gjør at du ikke blir for svett og ukomfortabel på vei til og fra trening.

Enkelhet er svaret

Bagene som du finner hos adidas er stort sett veldig enkle å ha med å gjøre. De trenger minimalt med vedlikehold, og om de blir skitne er det stort sett nok å bare tørke av dem med en fuktig klut. Unngå blekemidler, tørketrommel, strykejern og rens, og hold pleien av den nye bagen din enkel. På null komma niks er du klar for å ta turen til neste kamp, og briljere på tennisbanen.