Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

TERREX • GORE-TEX

(112 Produkter)
1 / 3
Sideav 3

adidas Terrex GORE-TEX

Uansett hvor foranderlig terrenget kan være, finnes det i tursammenheng ett fast holdepunkt som nok aldri vil endre seg: GORE-TEX-teknologiens status i skohylla! For den som oppsøker naturen ofte, er sko med GORE-TEX en fast turkamerat – som sikrer at du holder deg tørr på føttene i selv de våteste myrforhold, samtidig som føttene puster og holder seg komfortable.

adidas Terrex GORE-TEX – for økt komfort og vanntett ytelse

adidas Terrex-sko med GORE-TEX er utviklet med tur og terreng i mente, med alt det innebærer av uforutsigbare værforhold og behov for optimalt grep og god støtte i ulendt terreng. Uansett om du foretrekker lange turer i skog og mark, eller korte turer langs lokale stier, drar du godt nytte av den teknologien adidas Terrex-sko er utviklet med.

Utover den vanntette og pustende ytelsen du får med GORE-TEX-teknologien, finner du sko med robuste yttersåler for ekstraordinært grep – selv på våte underlag og i ulendt terreng, slitesterke overdeler i for eksempel strikket Primeknit eller terrengmotstandige tekstiler, og responsiv demping med BOOST-teknologi i mellomsålen.

Terrengfavoritten Terrex Free Hiker er blant modellene som kommer med alt dette – en lett terrengsko med Primeknit, GORE-TEX og BOOST – men du finner også en rekke andre alternativer fra utvalget av adidas Terrex GORE-TEX. Ta for eksempel en titt på de mellomhøye Eastrail-skoene med sikkert fotfeste og en ekstra stabil utforming med god ankelstøtte. Terrex Swift-skoene kommer i damemodell med damespesifikk passform og passer godt til alpine terreng, mens terrengløpesko som Tracerocker og Speed er utviklet spesielt for løping i utfordrende terreng.