alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Bager

 
[6]

Bager på Black Friday salget til enhver anledning

Sikre deg et eksemplar av bager på Black Friday salget. Det er et bredt utvalg av bager på Black Friday salget å kunne velge mellom som passer til ulike anledninger. Utvalget av bager finnes i flere spennende farger, design og størrelser. Enten du ønsker deg en praktisk liten festivalbag til småting eller en ryggsekk til tur, så finner du noe her som passer. Materialet som brukes er polyester og resirkulert polyester. Enkelte modeller er designet med justerbare funksjoner og egne innerlommer til laptop.

Bager på Black Friday som følger med din rytme

Nå er det Black Friday bager på salg for den som trenger noe friskt og nytt til antrekket sitt. Til hverdagsbruk så anbefales en slitesterk hverdagsryggsekk med 3-Stripes som er romslig, robust og komfortabel å bruke. Den har sine egne slip-in lommer på sidene og kompresjonsstropper. Trenger du plass til laptopen, så er det en egen vattert laptop-lomme. Dette vil da være en flott ryggsekk til bruk på jobb eller skole. For den moteriktige vil en unik håndbag med åpning øverst passe godt. Disse har en innerlomme for laptop, skulderstropper og bærehåndtak. Du kan si at den ligner en pc-bag som passer gatestilen. Til en mye enklere og praktisk oppbevaring for småtingene anbefales en festivalbag. Den har plass til nøkler, lommebok og mobiltelefon. Stroppene justeres etter din egen passform. Et alternativ til dette er å gå for en midjeveske, også kalt rumpetaske. Den kan du enkelt ha på deg rundt midjen eller over skulderen, for en stilig vri på antrekket. Ønsker du en bag med to ulike funksjoner? For en idrettsutøver gjelder det å ha noe allsidig og fleksibelt. Da anbefales en praktisk og romslig duffelbag som kan gjøres om til en ryggsekk. Du har enklere tilgang til sakene dine med den brede og u-formede åpningen. Stroppene kan gjøres om etter hvordan du ønsker å ha den.