alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Hettegensere til damer

 
[36]

Ikonisk og klar, med Black Friday hettegensere til damer

Kle deg i komfort som støtter opp om din aktivitet og passer inn der du er. Få plagg er så allsidige som hettegenseren. Fra å henge med gjengen til å varme opp på idrettsfeltet, ja også når en skal slappe av etterpå: Hettegensere er en evig og praktisk klassiker. Gå gjennom Black Friday hettegensere til damer og velg ut den som passer akkurat deg og dine behov. Her finner du glidelåsåpninger så du lett kan trekke av og på hettegenseren. Du finner den mykeste bomullen for full komfort, og du finner ulike passformer. Dette er hettegensere for små, og store, alle kvinner fortjener en behagelig genser som passer inn til deres sporty livsstil. Isolert mot omgivelsene står du klar til å yte på startstreken. Og den samme behagelige utformingen gjør også genseren perfekt til en avslappet spasertur. Enten du går for den enkleste utformingen, eller en mer oppdatert utgave i snitt og design, får du uansett full bevegelsesfrihet og smarte løsninger på alt fra snitt til lommer. Genseren du finner her blant Black Friday hettegensere til damer vil bli en del av din grunngarderobe og hjelpe deg yte bedre, og lengre.

Retro, oppdatert, alltid ikonisk med en hettegenser

Hettegensere er et stilikon. Når du blar gjennom kampanjen med Black Friday på hettegensere til damer vil du finne en rekke ulike uttrykk. Fra den typiske, baggy genseren du trekker over deg til mer spennende moderne vri på samme tema. Din unike stil er din, og din alene, og adidas gir deg valgfriheten til å bygge opp denne. Med ulike farger og trykk, samt de ikoniske 3-Stripes og Trefoil, har du grunnlaget for å velge blant, og understøtte, en rekke designuttrykk. Vær deg selv, vær komfortabel, og still klar med en hettegenser fra adidas.