alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Treningsdresser

 
[90]
1 / 2
Sideav 2

Finn din toppform i Black Friday treningsdresser

Hold deg varm og tørr i møtet med elementene, avkjølt og sval i møte med varmen du selv skaper der det sprintes mot målsetningen med treningsdresser en her finner for en god deal. Være seg for fotball, løp, eller kanskje bare noe å slenge på for en stilful tur ut er du dekket med treningsdresser fra adidas. Velg blant passformer som spenner fra løst og ledig til ettersittende og tilpasset kroppsfasongen. Nyt av behagelige materialer som innehar de rette kvaliteter for sporty tøy. Slik som transport av fuktighet, eller som et skall som hjelper mot vinden. Alt dette med tekniske og designmessige løsninger som hjelper til med brukervennligheten. Være seg riktig plassering av lommer eller en glidelås som bare passer perfekt inn for å raskt trekke av og på klesplagget. Utvalget i Black Friday på treningsdresser er stort og mangfoldig, dette slik at enhver skal finne rett plagg til seg og sine behov. Og med dette få en god deal på klesplagg som er like behagelige som de er hjelpsomme i en aktiv hverdag.

Stil, mote og sporty liv i en pakke

adidas ikoniske 3-Stripes og Trefoil pryder her klesplagg som passer like godt inn på idrettssenteret som på gata. Det er en uslåelig kombinasjon av atletisk kvalitet og motemessig design som venter med Black Friday's treningsdresser. Fra det retro uttrykket til det mer moderne, fra det diskre til det hardtslående. Igjen er valgfriheten stor slik at enhver finner sitt rette design og kan bygge opp om sin individuelle stil og med selvtilitt ta med den sporty hverdagen der du er. Null kompromiss, kun det ypperste innen kvalitet. Kvalitet som spenner fra konstruksjon og materialer, til design og form, og også imøtegår moderne motes krav. Se like bra ut som du yter i treningsdresser du får til en god deal på Black Friday.