alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Herreprodukter

 
[426]
OZNOVA Sko GråOZNOVA Sko Grå

OZNOVA Sko

Originals

1 / 9
Sideav 9

En bedre hverdag med herreprodukter på Black Friday

Nå kan du endelig få sikret deg herreprodukter på Black Friday, som du lenge har hatt et øye for. Det er herreprodukter på Black Friday av høy kvalitet og et utvalg for alle menn. Du finner et bredt utvalg av sko, gensere, bukser, jakker og masker i ulike design. Materialet som brukes varieres mellom polyester, nylon, elastan og bomull. Utvalget byr på høyteknologiske egenskaper som for eksempel temperaturregulering, svetteavvisning, hurtigtørkende og isolerende effekter. Ut fra dette så finner du noe til enhver anledning med ønskede funksjoner.

Herreprodukter på Black Friday av ypperste kvalitet og funksjonalitet

Sko er noe av utvalget blant herreprodukter på Black Friday salget. Lave sko med 3-Stripes og skate-inspirert byr på en klassisk og ren stil med overdel i skinn. Dette er sko som passer like fint til skating, som det gjør til hverdagsstilen din. Til joggeren finner du fleksible joggesko med pustende mesh-overdel som gir strategisk plassert støtte, fjærlette steg og fleksibel demping. Slike sko passer fint med en 3-Stripes kortbukse av vevede materiale med lett og luftig følelse som gir bedre bevegelsesfrihet på treningssenteret. Et alternativ er å gå for en enda lettere kortbukse som har til funksjon å trekke bort svette. Det er viktig å ikke la seg distrahere under treningsøkten sin, for å yte bedre. Etter treningen slår det ikke feil å holde seg komfortabel på veien hjem med en myk hettegenser. Skulle det vise seg å regne, vil en vanntett parkas holde deg tørr hele veien hjem. Dersom du skal en tur ut på banen så lønner det seg å gå for en avslappet vri på treningsbukser. Her får du treningsbukser med glidelås på anklene, dersom du skal ta den på over fotballsko eller lignende. I tillegg finner du et bredt utvalg av fotballsko både med og uten ankelsokker som lar deg skru ballen i mål.