alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Løpesko

 
[15]

Black Friday's løpesko som tilbakelegger kilometerne

I adidas Black Friday løpesko finner du idrettsytelse, støtte og stabiliteten du trenger til det neste løpet ditt. Med de nyeste ledende teknologiene inkludert Boost energi-returnerende demping, får du skreddersydde løpesko til Black Friday-priser. Black Friday-salget vårt lar deg velge på øverste hylle til priser du vanligvis ikke finner her og som er vennlig mot de fleste budsjetter. Kvaliteten ligger i utviklingen av de seneste teknologiene og vi jobber hele tiden mot å perfeksjonere løpestegene dine i kontakt med det underlaget som du velger for løpeturen din.

Hvordan velger du dine nye løpesko?

Finn din eksplosive kraft og øk energien din med nye løpesko som er skreddersydd nettopp til din stil og hastighet. Velg mellom løpesko i størrelser laget til menn, damer og barn. Den størrelsen eller halvstørrelsen som passer deg tilbyr nettopp den stabiliteten og støtten som du trenger i hvert eneste steg. Vi har designet flere typer for å møte kravene fra underlaget du løper på. Den første varianten er løpesko beregnet for løping langs vanlig vei. Disse er designet med en lett egenvekt og støtte til fleksibilitet og komfort, noe som gjør dem til en perfekt løpepartner i et urbant nabolag. Løpeskoene har et fleksibelt grep for økende trekkraft, en overdel som ventilerer og med tilpasningsdyktig støtte og med en Boost energi-returnerende teknologi for at du skal kunne yte ditt aller beste. Så har vi adidas løpesko tilpasset løping på bane. Disse er designet med tanke på hastighet og kraft og har en solid yttersåle som griper underlaget. Med EVA midtsåler og materialer som ventilerer og veier lite, kan du nå potensialet ditt. Til slutt har vi løpesko for terreng. Disse er designet med ekstra grep og støtte for at du skal kunne takle de tøffeste forholdene og en responsiv Boost-mellomsåle sørger for en motstandsdyktig støtte.