alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Skosalg

 
[239]
Supernova Sko BlåSupernova Sko Blå

Supernova Sko

Løping

1 / 5
Sideav 5

Trendy og sporty skosalg på Black Friday

Alt du trenger av sko finner du via adidas skosalg på Black Friday. Enten det er snakk om sko til sommer, vinter, sport eller hverdagsbruk. Skosalg på Black Friday er anledningen for å sikre seg sko som kombinerer autentisk sportsstil og global gatestil. Noe av de teknologiske fordelene i skoene er at det er sko med gode grep. Med adidas joggesko så har du sko som aldri mister grepet enten du er på vei til treningen eller til kafeen. Joggeskoene beskytter føttene dine og tilbyr utmerket komfort. Teknologiske mesh-ventiler og paneler bidrar med pustende sko. Materialet i sko er laget av mesh, TPU, skinn, semsket skinn og gummi i sålene. Passformen på skoene varierer. Enkelte modeller har sokkelignende ankler, høye sko og lavere sko.

Black Friday skosalg til løping og hverdag

Black Friday skosalg byr på de mest innovative teknologier som gir best mulig ytelse med reaktiv absorpsjon, med boost mellomsåle som gir støtte og ekstra kraft i ethvert trinn med ekstra energi. For fotballspilleren finner du flere fotballsko med slitesterke design og med enestående ytelser. Fotballskoene er designet for å holde stabiliteten på underlagene du skal spille på av grus, kunstgress eller gress. For et mer utbant utseende, gå for en joggesko med løpestil til gatestilen. Her får du høykvalitets materialer med innovative funksjoner som pustende mesh. Enkelte modeller har unike 4D mellomsåle, som er utviklet på bakgrunn av hva som fungerer for atleter. Fordelen er at det gir støtte og absorpsjon akkurat der du trenger det. Med raffinerte rutinestrukturer som øker stabiliteten, røffere strukturer og brukerkomfort. Sålene i gummi byr på ekstra god demping, som trengs for den som liker å ta seg en joggetur ute. adidas sine sko i prestasjons-serien byr på et enda bedre nivå av motivasjon og prestasjon.