alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Dameprodukter

 
[421]
Bravada Sko SvartBravada Sko Svart

Bravada Sko

Sportswear

Team Sports treningsdress
Prime T-skjorte
Coast Star Sko
Edge Lux 3 Sko
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Snapback Trefoil Caps
X Ghosted.1 Firm Ground Fotballsko
Ultraboost 20 Sko
Solarboost 19 Sko
SolarBoost 3 Sko
Terrex 3-Layer Zupahike Regnjakke
U4U AEROREADY t-skjorte
Torsion TRDC Sko
adidas 4D Run 1.0 Sko
Juventus 20/21 Hjemmetrøye
Essentials 3-Stripes T-skjorte
Adicolor 3D Trefoil Treningsbukse
X Ghosted.1 Soft Ground Fotballsko
Mini Ryggsekk
Training Aeroknit 7/8 High-Rise Tights (store størrelser)
R.Y.V. Vindjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Must Haves Badge of Sport T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Shorts
Arsenal 20/21 Home Authentic Trøye
Terrex Hike Bomber Dunjakke
SolarGlide 4 ST Sko
Superstar Sko
Own the Run 3/4 Tights
Studio Two-Tone BH (store størrelser)
R.Y.V. Allover Print Festival Bag
Believe This 3-Stripes 7/8 Tights (store størrelser)
3-Stripes T-skjorte
Gathered Hettegenser
Essentials Fleece Logo Bukse
Courtpoint Base Sko
Torsion TRDC Sko
ALL-IN-ONE TENNIS KJOLE
Essentials 3-Stripes Joggebukse
NMD_R1 Spectoo Sko
Hodeskjerf
SL 7200 Sko
Studio BH (store størrelser)
1 / 9
Sideav 9

Kule og spenstige produkter til Black Friday på dameprodukter

Det er et hav av muligheter når adidas tilbyr en mengde Black Friday dameprodukter for ulike typer kvinner i alle aldre. Enten du ser etter nye, freshe sneakers som kan passe til neste tur på byen og som garantert vil ta seg godt ut på dansegulvet eller du heller ser noe annet som en løpe-t-skjorte, vil du finne noe som faller i smak. Hva med noen ordentlig kule løpesko laget med en overdimensjonert skosåle som sørger for et godt løft og støtte til føttene? Disse skoene har kule lisser og en normal passform noe som gjør at de vil passe godt til alle typer føtter. Videre sørger overdelen av mesh, skinn og semsket skinn for en kul og praktisk overflate som både ser bra ut og skaper et pustende lag. Adiprene-dempingen bidrar også til at dette er en perfekt sko for gåturer eller løping, ettersom dempingen effektivt absorberer underlaget for å unngå skader. Til Black Friday på dameprodukter har vi også andre kule gjenstander, slik som elegante løpetights i sort. Disse tightsene er utformet med tanke på komfort og passform, noe som gjør at de former seg etter kroppen din og kjennes lette selv ved løping eller trening i varmt vær.

Styling og pleie av tightsene dine

Sorte tights fra adidas er enkle å style med andre antrekk slik som en lett vindjakke eller hettegenser for en uanstrengt, avslappet look. Kombiner den sorte tightsen med noen klassiske joggesko for et utseende som utstråler energi og eleganse. Våre joggesko vil fungere perfekt til tightsen da denne modellen fungerer like bra til hverdags som til trening. For den beste opplevelsen og for å holde på passformen til tightsen kan det være lurt å maskinvaske plagget på 30 grader samt kun kun behandle med et kaldt strykejern.