alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Fotballtrøyer

 
[111]
Campeon 19 Trøye
Arsenal Hjemmetrøye
Bosnia-Hercegovina 20/21 Hjemmetrøye
Arsenal Tredje Trøye
Juventus 20/21 Hjemmetrøye
REAL H JSY AU L
SLB TR JSYY
FC Girondins de Bordeaux 20/21 Hjemmetrøye
SLB GK
Team 19 Trøye
REAL A JSY AU L
SLB TR JSYY
Team 19 Trøye
Fulham FC Hjemmetrøye
Juventus Bortetrøye
Juventus 20/21 Bortetrøye
Arsenal 20/21 Home Authentic Trøye
Manchester United CNY Trøye
Ajax Amsterdam Bortetrøye
Manchester United Bortetrøye
Arsenal Hjemmetrøye
Real Madrid 20/21 Hjemmetrøye
Tiro 19 Treningstrøye
Juventus Hjemmetrøye
Real Madrid 20/21 Away Goalkeeper Trøye
Colombia Bortetrøye
TAN Graphic Trøye
Campeon 19 Trøye
Benfica Bortetrøye
Arsenal Bortetrøye
Arsenal Hjemmetrøye
Condivo 20 Treningstrøye
Juventus Hjemmedrakt, småbarn
Benfica bortedrakt, mini
Benfica 20/21 Youth Drakt
REAL 3 JSY AU L
SLB GK
Campeon 19 Trøye
Juventus 20/21 Authentic Hjemmetrøye
TAN Tech Graphic Trøye
SLB H JSY 2
FC Bayern Home Authentic Trøye
Team 19 Short Sleeve Trøye
1 / 3
Sideav 3

Vis hvor du hører til med Black Friday-salg på fotballtrøyer

Du hører til på fotballbanen, og gressmatta føles ut som hjemme. Med Black Friday-salg på fotballtrøyer kan du også vise hvilket lag som ligger ditt hjerte nærmest, med fotballskjorter som pryder fargene og logoen til favorittlaget ditt. Hent inspirasjon fra heltene dine, og ta spillet ditt til nye høyder med stilen til favorittene dine. Fotballtrøyer i resirkulert polyester og med fukttransporterende teknologier lar deg yte maks i tørr komfort. En trøye med lange ermer lar deg holde konsentrasjonen på kaldere dager, og elastisk materiale som følger hvert stup, hvert kast og hver redning gir deg den perfekte keeper-trøya. Velg deg den silhuetten og passformen som gir deg mest komfort og selvsikkerhet, og gå for gull. Få overtaket på banen både på trening og kamp med fotballtrøyer som du finner på Black Friday-salg, og vis hvor du hører hjemme i fullverdig fotballstil.

Ingen tvil med fotballtrøyer på Black Friday-salg

Du vet hva du er god for, og nå er det på tide å vise det til resten av verden. Med fotballtrøyer som ikke bare gir deg materialer og teknologi i ryggen, men som også inspirerer deg med farger, grafikk og passform, kan du slipper din indre fotballmester ut med frie tøyler. Det er ikke lenger noen tvil om hvor du hører hjemme: på fotballbanen. Finn den trøya som passer best for akkurat deg, din stil og ditt spill med Black Friday-salg på fotballtrøyer, ta spillet ditt til neste nivå, og rydd plass på hylla for nye pokaler. Du gjør mye bare ved å ha troen på deg selv, og med fotballtrøyer fra adidas kan du få inspirasjonen og motivasjonen du trenger for å se deg selv briljere på gressmatta – gang etter gang etter gang. Legg tvilen til side, og tre inn i den lange idrettstradisjonen med adidas.