alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: T-skjorter

 
[471]
1 / 10
Sideav 10

Atletisk frihet med Black Friday T-skjorter

Løft tungt, løp langt, og slapp av hjemme. Hvor enn du er, og hvem enn du er, så finner du en t-skjorte for ditt bruk i Black Friday T-skjorter utvalget. Vær spisset og klar for kamp med en tettsittende trøye, eller kos deg en ettermiddag med en løsthengende t-skjorte. Kun du vet hva du trenger, og derfor har vi her et stort utvalg med gode deals på nådeløs kvalitet og stil. Nyt av myk bomull som er superbehagelig å ha på seg, eller dra full nytte av moderne materialer som sørger for at en t-skjorte til trening sitter godt og transporterer vekk fuktighet slik at du er sval og tørr hele økta gjennom. De rette valg i snitt og materiale gir deg full bevegelsesfrihet, og du kan holde hendene høyt i det du tar på deg de hardeste løft.

Inspirert mote

Moteløvene finner også en t-skjorte på Black Friday kampanjen. Med skjorter som er skapt for atletisk bruk, men med forståelse for og omfavnelse av godt og moderne design, finner man her en trøye som ikke bare passer inn. Disse t-skjortene fremhever ens individuelle stil, og holder en sporty livsstil ved like der en oppholder seg. Velg blant en rekke ulike farger, fra det bestemte til det mer diskre. Og sørg naturligvis for å vise stolthet med 3-Stripes eller Trefoil, ikoniske merker som viser bærerens sans for høy kvalitet, og en perfekt balansegang i livet.

For hele familien

Voksne og barn, enhver fortjener toppen av kvalitet og i utvalget av Black Friday T-skjorter er det antrekk for både han og henne, stor og liten. Alle med sans for estetikk, og med bevegelse i fokus. Med lekne mønstre, eller med ensfarget og delikat smykket trøye, står alle i familien klare for nye utfordringer i sin sporty hverdag.