alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Tennissko

 
[8]

Slå tilbake med Black Friday-salg på tennissko

Når du bøyer deg lett i knærne og vaier fra side til side mens motstanderen gjør seg klar til å serve, da er det godt å vite at du har den rette støtte i skoene. adidas feirer Black Friday med solide rabatter på tennissko fra de seneste sesongene. Her kan du bytte ut de slitte tennisskoene med et par nye perfekte tennissko for deg som vil beholde bakkekontakten når du spretter rundt på tennisbanen klar til å slå den neste serven, til en rabatt som det er vanskelig å gå forbi. Budsjettvennlige priser sikrer at du kan løfte hånden din opp og hente tennissko i Black Friday fra den øverste hyllen uten å sprenge budsjettet.

Ta med deg komforten på tennisbanen

Hvis du velger en modell med skumdemping og en tett passform, vil det kjennes nesten som en behagelig sokk å ha den på foten. Med en sokkelignende passform, klemmer den lett rundt foten. Den vil sikre at du kan hoppe fra side til side eller frem og tilbake etter tennisballen på banen. Med demping og energi i mellomsålen og bakkekontakt i yttersålen, ligger alt til rette for at du skal kunne yte ditt aller beste på tennisbanen. Velg forskjellige modeller med yttersåler tilpasset underlaget. Noen modeller har yttersåler som er konstruert for tennisspill på grusbaner. Med en Bounce-demping i mellomsålen og en slitesterk Adiwear-yttersåle av gummi, kan du imponere på banen. Med overdeler av tekstil som ventilerer og som arbeider for å holde deg tørr i spillet, får du mye for pengene i dette Black Friday-salget på tennissko. Det er meningen at du skal finne det beste fra de siste sesongene i dette salget, til priser du ikke kan gå forbi. Og det er meningen at du skal kunne yte ditt aller beste med støtten fra adidas tennissko.