alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Klessalg barn

 
[265]
Badge of Sport Full-Zip Hoodie Joggedress
adidas Essentials Treningsdress
3-Stripes Team Primegreen Treningsdress
adidas Essentials t-skjorte
Designed 2 Move 3-Stripes T-skjorte
Essentials French Terry Bukse
Designed 2 Move 3-Stripes Tights
adidas Essentials Full-Zip hettejakke
Essentials Linear hettejakke
adidas Sereno AEROREADY T-skjorte
Estro 19 Trøye
Must Haves 3-Stripes jakke
Must Haves 3-Stripes Hettegenser
Boys' Heather Quarter-Zip Pullover
Regista 18 Treningsoverdel
Linear Fleece joggedress
Disney Mickey Mouse Sommersett
Designed 2 Move Shorts
adidas Essentials Tights
adidas Essentials 3-Stripes Bukse
adidas Designed To Move T-skjorte
Organic Cotton Future Icons Sport 3-Stripes Loose T-skjorte
Designed 2 Move Tights
Colorblock Insulated Jakke
Insulated Jakke
Essentials 3-Stripes tights
Tiro Bukse
adidas Essentials t-skjorte
Adicolor 3-Stripes T-skjorte
YB BOS PES TS
Tiro Bukse
Adicolor 3-Stripes T-skjorte
Essentials Logo hettegenser
Juventus 20/21 Bortetrøye
adidas SPRT Collection Graphic T-skjorte
Juventus Hjemmeshorts
Team 19 Poloskjorte
Campeon 19 Trøye
Linear hettegenser
Adicolor Treningsbukse
Allover Print Camo T-skjorte
Must Haves Badge of Sport t-skjorte
Condivo Warm Overdel
1 / 6
Sideav 6

Klar for lek med klessalg for barn på Black Friday

Barneklær må være ganske allsidige i disse dager. Når barn løper, så spurter de. Når de hopper, hopper de så høyt de kan. Det hender til og med at de løper og hopper samtidig, over gressplener, lekeplasser og grusbaner. Da er det enda godt at barneklærne hos adidas er laget for å la de leke, med prestasjon i fokus og en god passform som ikke distraherer. Når barn vil løpe på spreng, har vi fukttransporterende stoffer som holder de kjølige og tørre så de kan løpe lenger og fortere. Isolerte jakker med varm fleece lar dem være ute en stund til når det er kaldt i luften. Finn klærne for ditt barn på vårt klessalg for barn på Black Friday.

Fri og komfortabel bevegelse

Nysgjerrighet og kreativitet er vanlig blant barn, og våre klær lar dem bevege seg fritt og komfortabelt mens de leker og utforsker. La barnet ditt gå på banen med selvsikkerhet og stil i en fotballtrøye med fuktkontrollerende AEROREADY-stoff og emblemet til favorittlaget på fronten. Om svømming er sporten, så er det kanskje behov for en badedrakt eller badebukse i klorresistent og slitesterkt Infinitex Fitness-materiale? Eller, hvis avslapning er i fokus, er nok det lureste å velge et deilig hoodiesett i collegestoff til fredagskvelden i sofaen. Vi tilbyr et bredt utvalg, så hva venter du på? Få mer for pengene på vårt klessalg for barn på Black Friday.

Tøff look med høy kvalitet

Barnet ditt vil ikke bare se tøff ut i våre produkter, men vil også oppleve en utmerket kvalitet. Kanskje er du i tillegg såpass heldig at salget vårt inkluderer nettopp det plagget som barnet ditt aldri slutter å snakke om? Ikke la tiden løpe fra deg. Slå til på vårt klessalg for barn på Black Friday.