alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Klessalg

 
[1776]

Sporty garderobe med klessalg på Black Friday

Er du på utkikk etter stilige og moderne klær som også er praktiske og komfortable? Da har du kommet til riktig sted. God timing har du også, for her i adidas-nettbutikken har vi nå Black Friday-klessalg! Gå for sporty eleganse hvor enn du er med ikoniske 3-Stripes langs siden av buksa, eller kanskje et klassisk Trefoil-emblem på fronten av t-skjorta? Velg vårt hurtigtørkende AEROREADY-stoff som puster godt for den heftige treningsøkten, eller en myk genser i bomullsfleece for maksimal komfort. Salget vårt gir deg et bredt utvalg av kvalitetsklær i friske farger og mange størrelser, til barn, dame og herre. De kan brukes både til trening og på fritiden, så hva venter du på? Slå til på vårt klessalg på Black Friday!

Klær for aktive sjeler

Våre klær er prima for en aktiv sjel, og egner seg ypperlig til alle slags treningsformer. Driver du med svømming vil en badedrakt eller badeshorts i klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale gjøre susen, og er basketball sporten din, kan du heller gå for en romslig shorts med topp bevegelsesfrihet. For fotballspilleren er det aldri feil med en drakt fra favorittlaget, og er tennis mer din stil bør du velge en t-skjorte med fukttransporterende stoff for en kjølende effekt. Det skader heller ikke med en god treningsjakke for å holde deg varm etter gjennomført økt. Salget vårt gir deg rett og slett alt du trenger til treningen, og nå til en lavere pris. Gjør et kupp på vårt klessalg på Black Friday!

Sporty mote til fritidsbruk

Vi tilbyr et enormt utvalg innen treningsklær, men visste du at vi også har massevis å velge mellom av fritidsklær? Du kan for eksempel kjøre en stilren look med en klassisk poloskjorte for herre, eller en chic snekkerkjole i kordfløyel for dame. For de minste kan et hoodiesett i mykt collegestoff være tingen, for optimal komfort og bevegelighet ved leketid. Utvalget er simpelthen enorm, så ikke nøl! Få mer for pengene på vårt klessalg på Black Friday!