alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Joggesko til menn

 
[56]
1 / 2
Sideav 2

Vær klar for alt med Black Friday-salg på joggesko til menn

Uansett hvor og hva du skal så trenger du et par sko som passer seg. Med Black Friday-salg på joggesko til menn kan du finne sko til enhver anledning, og som lar deg sømløst gå fra en aktivitet til den neste. Sko med mellomsåler med Boost-teknologi gir deg energien du bruker tilbake, mens Stretchweb og en yttersåle av Continental™-gummi gir deg utmerket grep under alle slags forhold i all slags vær, så du alltid kan være forberedt. Sko i Primeblue-serien er laget med høytytende resirkulerte materialer som inneholder 78% Parley Ocean Plastic®, og er et bevisst bærekraftig valg. Tennisinspirerte sko med overdel i mesh med semskede overlag er et nikk til sporten, og tar deg gjennom dagen i klassisk tennisstil. En tettsittende sko med tekstilfôr holder deg komfortabel med en sokkelignende følelse, så du kan gå gjennom dagen i behagelighet.

Du kan ikke slå feil med joggesko til menn på Black Friday-salg

Det perfekte skoparet utgjør prikken over i-en på det perfekte antrekket, og et komfortabelt antrekk er helt unyttig uten komfortable sko. Med Black Friday-salg på joggesko til menn kan du finne nettopp dette paret som lar deg gå alle utfordringer i møte i full stil og komfort. Klassiske 3-Stripes og Trefoil setter deg inn i en lang idretts- og stiltradisjon fra adidas, og slår aldri feil. Leter du etter sko til trening kan du finne teknologier og materialer som støtter opp om det du allerede har i deg, og ønsker du sko som kan se deg gjennom hverdagen finner du utrolige komfortable og stilfulle alternativer i en mengde farger, passformer og stiler, så du kan være deg selv 100 % i full komfort. Uansett: Se hvilken god deal du finner på Black Friday-salg på joggesko til menn, og takk deg selv senere.