alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Bukser

 
[195]
1 / 5
Sideav 5

Black Friday: Bukser venter på å overraske med komfort og deals

Finn din neste bukse i vårt salg på Black Fridays bukser. Her er det et utvalg av ikoniske adidas bukser, for en lang rekke formål. Være seg for han, henne eller de minste i familien finner man her en god bukse med ulike passformer og kvaliteter for hele spekteret av en sporty livsstil. Fra cargobukser som er perfekte for gata til retro treningsbukser i klassisk stil, her er det virkelig noe for enhver med en god rabatt. Dra fordel av utvalget av ulike materialer med sine egne særegenheter, slik som mykt collegestoff som er overlegent i komfort. Eller kanskje du heller vil ha en bukse i lett, strikket og resirkulert polyesterblanding som kontrollerer fuktigheten og holder deg tørr på løpeturen? Valget er ditt, og utvalget er stort på Black Fridays bukser. Og, i kraft av å leve i et land hvor vinteren er mørk, er det godt å se bukser som kommer med gode løsninger, slik som refleks, for sikkerheten.

Ditt uttrykk, dine valg, dine behov

Med utvalget i Black Fridays bukser finner du rett bukse for deg og din personlighet. Finn friheten til å uttrykke deg selv og omfavn din sporty stil med en rekke ikoniske antrekk, fra det avslappede til det mer spisse. Alt smykket med de rette logotrykk som adidas 3-Stripes, eller Trefoil. Fra idrettsparken, til sofaen til gata, i lik monn er det fra atleten til den motebevisste. adidas stiller med en uslåelig kombinasjon av komfort, ytelse og stil, som du har i Black Friday tilbudet får med rabattert pris, uten at det senker kvalitet eller uttrykket. Føl deg best, se best ut, og hold trykket oppe i ditt sporty liv. Og glem ikke å plukke med noe til de minste i familien. Her er det noe for enhver og ethvert behov.