alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Golfprodukter

 
[6]

Vis hvor du hører hjemme med Black Friday-salg på golfprodukter

Golf er ikke bare en sport. Det er en livsstil. Å innta golfbanen krever en viss innsikt og en viss stil, og med Black Friday-salg på golfprodukter kan du finne akkurat det du trenger for å leve opp til forventningene. Du finner blant annet pustende, fukttransporterende og hurtigtørkende poloskjorter som holder deg tørr og fresh fra første til siste hull, mens du hele tiden har den ikoniske golf-looken i behold. En skjorte i polyester med UPF 30 UV-beskyttelse gir deg ekstra beskyttelse som lar deg spille uhemmet. Med klassiske golfbukser kan du finjustere golfgarderoben din, og vise at du virkelig hører hjemme på banen. En elastisk konstruksjon lar deg bevege deg naturlig gjennom hele runden, og holder deg komfortabel gjennom hvert slag. Produkter i Primegreen-serien er laget med resirkulerte materialer så du også kan velge deg en mer bærekraftig garderobe. Med Black Friday-salg på golfprodukter kan du også finne golfsko med Boost-mellomsåle som gir deg energi til hvert steg, og sko som gir deg støtte uten å tilføye ekstra vekt, så du lett kan bevege deg over banen hvor du hører hjemme.

Spill på det du allerede har med golfprodukter på Black Friday-salg

Det er selvfølgelig det du allerede har i deg som betyr mest, men med golfprodukter som du finner på Black Friday-salg kan du finne teknologier og materialer som booster det du allerede har, og tar prestasjonen din enda et hakk videre. Du får støtte, ventilasjon, bevegelsesfrihet og komfort der du trenger det, og du kan slå hvert slag i behagelighet og full golf-stil med golfprodukter fra adidas som du finner på Black Friday-salg. Det er du som er mesteren, men adidas er her for å støtte deg på veien mot toppen for hvert steg, hvert slag og hver kamp – hver gang.