alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Tights til damer

 
[73]
Pris
kr149 - kr715
149715
Own the Run 3/4 Tights SvartOwn the Run 3/4 Tights Svart

Own the Run 3/4 Tights

Damer Løping

1 / 2
Sideav 2

Black Fridays tights til damer - den rette støtten for alle utfordringer

Korte, eller lange. For sykkelen, treningsstudioet eller hjemme. Du finner en superbehagelig og stilig tights med perfekt passform her i Black Friday tilbud på tights til damer. Nyt av støtten som kompresjon i tightsen gir deg, slik får dine muskler en ekstra hjelp i harde økter. Utnytt bevegelsesfriheten du får i kraft av materialenes stretch og snittet i tightsene, her kan du bevege deg fritt samtidig som den tette formen gjør at ingenting kommer i veien for deg og din aktivitet. En aktivitet som du kan drive lenger og hardere, med mer komfort takket være pustende og fukttransporterende materialer. Og, naturligvis, skulle det være kaldt ute har vi her tights som hjelper å holde deg varm. Her er det riktig treningstights i lengde, og funksjon, for deg å velge blant slik at du stiller klar og komfortabel til enhver utfordring. Fra rykk og støt på gymmen til en hard sykkeløkt, med tights til damer på Black Friday er du klar for alt.

Stil, mote og effekt i en uslåelig pakke

"Look good - be good" sier ordtaket, og det bevises av de ulike tights du kan velge blant her. Ikke bare er de uslåelige i komfort og passform, også estetisk viser de seg og deg fra den beste siden. Med adidas ikoniske 3-Stripes og Trefoil, de rette valgene av farger og trykk, samt passform som tilpasser seg deg og din kropp, er du her klar for å ta deg like bra ut som du yter. adidas tights til damer er en uslåelig kombinasjon av stil og funksjonalitet for den sporty hverdagen til enhver. Være seg om du går for det retro, eller moderne, du finner riktig uttrykk i tights her blant utvalget av Black Friday på tights til damer.