alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Herresko

 
[576]
SPEND kr599 TO GET EXTRA 20% OFF*

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Free Hiker XPL GTX Støvler
Ultraboost 22 Sko
Predator Edge.3 Multi-Ground Fotballsko
Supernova Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle Sko
Box Hog 4 Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 V3 Sko
ZX 22 BOOST Sko
Ozelia Sko
NMD_R1 Sko
Adizero Adios 7 Sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Run Falcon 2.0 Sko
The Total Sko
Postmove Mid Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Terrex Free Hiker XPL GTX Støvler
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Adicross Retro Green Golfsko
Novaflight Volleyball Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultra 4D Sko
Questar sko
Nebzed Cloudfoam Lifestyle Running Sko
Terrex Soulstride Terrengløpesko
Adilette Aqua Sandaler
Solarcontrol Sko
Ultraboost 22 Sko
Supernova+ Sko
Ultra 4D Sko
ZG21 Golfsko
Ultraboost Web DNA Running Sportswear Lifestyle Sko
Vulc Raid3r Skateboarding Sko
Adicross Retro Golfsko
Adilette 4.0 Sandaler
1 / 12
Sideav 12

Black Friday på herresko med ekstra teknologiske fordeler

Endelig er det på tide å sikre seg skoene i ønskelisten via Black Friday på herresko. Her er det et bredt utvalg av sko som passer til ulike aktiviteter og formål. Nå er det Black Friday på herresko som sjekker av alle dine bokser. Enten du trenger nye hverdagssko, løpesko, fotballsko og mye mer. Noe av de tekniske fordelene består av joggesko med responsive og polstrede mellomsåler for å maksimere energien i hvert trinn. Hva med å friske opp din hverdagsstil med formelle 3-Stripes joggesko i nøytrale farger som vil passe til resten av antrekket. I tillegg er det et bredt utvalg av stiler og farger for den som ønsker å kjøre en unik stil. Skal du på strandtur finner du gode sandaler med behagelig gummi. Materiale som brukes i adidas sine sko er mesh, skinn, TPU og gummi.

Black Friday på herresko for enhver anledning

Fordelen med Black Friday på herresko er at det er sko til enhver anledning. Er du på søken etter komfort? Da vil joggesko med komfortable mellomsåler gi god demping, for å gi noe av energien tilbake igjen. Til løperen så gjelder det å ha fleksibiliteten i besetningen. Løpeskoene består av pustende mesh-overdel med artikulerende hæler for enestående passform og anti-skli. Støtten du får rundt anklene dine gir stabilitet for sidebevegelser, fleksible spor i yttersålen for naturlig bevegelse og en letthetsfølelse. For fotballspilleren bidrar fotballsko med lavere silhuett til en stabil plattform. Design som inkluderer gummiriller på overdelen tar bedre tak i ballen via ekstreme manøvre. Med en 360 graders innpakket konstruksjon kombineres overdelen og yttersålen for total kontroll. Et alternativ til fotballsko er skinnsko med silkemyk følelse på fast underlag. Den fleksible mono-pløsen tilpasser seg etter formen på føttene dine. Overlærsrammen gir bedre ballkontroll og silkemyk berøring. For en målrettet demping er TPU-innlegget tillegget som demper trykkpunktene på yttersålen.