alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Barnesko

 
[149]
adidas Originals Flex x LEGO® Sko
LA Trainer Lite Sko
adidas Originals Flex x LEGO® Sko
Originals Flex Sko
Originals Flex Sko
Tensaur Run Sko
Tensor Sko
X_PLR J
Swift Run X Sko
NMD_R1 Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
OZWEEGO Sko
Disney Monsters, Inc. ActivePlay Sko
adidas 4DFWD Pulse Sko
FORTARUN EL I
EQ21 Run BOA Bounce Sko
Swift Run X Sko
adidas x Classic LEGO® Sport Sko
adidas Originals Flex x LEGO® Sko
adidas 4DFWD Pulse Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
adidas x Disney Pixar Buzz Lightyear Response Super 2.0 Sko
OZWEEGO Sko
adidas x Disney Mickey Mouse AltaSwim sandaler
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
adidas x Disney Pixar Buzz Lightyear Vulc Raid3r Sko
adidas Racer TR x LEGO® Sko
FortaRun Double Strap Løpesko
Nizza Sko
Water Sandaler
4UTURE RNR EL K
OZELIA EL I
Swift Run Sko
Swift Run Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
Run 70s Sko
Duramo SL Sko
NMD_R1 C
Originals Flex Sko
Swift Run Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
adidas x LEGO® Sport Pro Sko
1 / 4
Sideav 4

Black Friday på barnesko i trendy mønstre og design

Sikre deg det perfekte paret med Black Friday på barnesko. Black Friday på barnesko består av et bredt utvalg i spennende farger og mønstre. Noe av de teknologiske fordelene er adidas utmerket grep, demping og mesh-overflate for pustende effekt. Materialet som brukes i skoene er av strikkede tekstiler og skinn. Det er nok av sko til bruk til hverdag eller sport for den mer aktive.

Black Friday på barnesko med ekstra behagelig følelse

Black Friday på barnesko er et unikt tilbud for å sikre seg det som er på ønskelisten eller noe du har sett for deg å gi i gave. Er det usikkerhet omkring hvilke typer sko du skal gå for? Hva med å gå for noe nyskapende som for eksempel de klassiske skoene som byr på autentisk adidas stil. Modellen stammer fra basketballen, med skinn på overdelen som passer fint til fritidsbruk eller i skateparken. Den karakteristiske skjelltåen gir god plass til tåene, samt beskyttelsen mot slag. Koppsålen er i gummi og bidrar med å gi en god komfort hele dagen. Ønskes det en kombinasjon av den klassiske stilen fra 80-tallet med en moderne vri? Da vil nyutgivelsen av de allsidige treningsskoene fra adidas. Den myke følelsen byr på daglig behag. For den aktive så vil de lette løpeskoene med 3-Stripes by på myk demping i mellomsålen og komfort fra yttersålen gjennom dagen. For den som ønsker å skille seg ut, så slår det ikke feil med mellomhøye basketsko. Disse har bredere passform og enestående demping i mellomsålen og fotsengen for økt komfort. Yttersålen har grep i to soner, for å skape avstand til forsvaret når du spiller basket. Overdelen er av mesh, sporty 3-Stripes og har en preget tåhette. Trengs det komfortable sko til og fra svømmebasenget eller stranden? Da vil justerbare sandaler by på brukerkomfort.