alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Joggesko

 
[59]
1 / 2
Sideav 2

Finn grunnlaget med Black Friday-salg på joggesko

Alt koker ned til skoene – de er tross alt grunnlaget du står og går på hele dagen, hver dag, så hvilket par du velger, avgjør mer eller mindre hvordan dagen din utarter seg. Med Black Friday-salg på joggesko kan du finne det paret som blir din faste ledsager gjennom hverdagen. Lave, skateinspirerte sko med overdeler i skinn lar deg holde en klassisk skatestil selv om du ikke er på brettet. En slitemotstandig Adituff-tå gir deg en sko som tåler det som kommer dens vei, og du får mykhet og slitesterkhet i ett – kan det bli bedre? Sko med Boost-mellomsåle gir deg energien tilbake, så du kan holde farten oppe. For herlige løpeturer kan du gå for et par sko med skreddersydd Fibre Placement-passform og en overdel i adidas Primeknit som omslutter foten og gir deg god støtte, så du kan løpe i sikkerhet. Enten det er snakk om hverdags eller trening, så kan du finne et par joggesko som passer deg på Black Friday-salg.

Løp i fullverdig adidas-stil med Black Friday-salg på joggesko

Du elsker frihetsfølelsen som en løpetur gir deg. Med joggesko som du finner på Black Friday-salg fra adidas kan du finne det paret som lar deg optimalisere akkurat dine løpeturer, med teknologier og materialer som støtter opp om det du allerede har i deg. Ta frihetsfølelsen til nye høyder med Black Friday-salg på joggesko. Er du på utkikk etter sko som kan se deg gjennom dagen fra A til Å så kan du finne det også. Med flerfoldige stiler, passformer og farger kan du finne det paret som passer best til deg og din hverdag, og med sko som har både komfort og stil i fokus kan du selvsikkert gå gjennom hver dag i behagelig adidas-stil, uansett hva du har i vente.