alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Damesko

 
[506]
Pris
kr179 - kr2 360
1792360
1 / 11
Sideav 11

Black Friday på damesko med svetteavvisende teknologi

Sikre deg det beste utvalget når det er Black Friday på damesko. Her er det et variert utvalg av sko til sport, trening og fritid via Black Friday på damesko. Du yter bedre med sko som gir en liten boost i selvtilliten og de teknologiske fordelene. adidas har sko med svetteavvisende materiale og en pustende mesh på overdelen. Dette passer utmerket til treningsstudioet eller til jogging utendørs. Materialet som brukes, er av skinn og tekstil.

Outlet på damesko til enhver anledning

Via outlet på damesko finner du sko til enhver anledning. Til løping i variert værforhold, anbefales adidas egne løpesko med tettsittende og sokkelignende passform. Disse er lette å ha på seg og bevege seg i. Mellomsålen er av responsiv boost, som øker effektiviteten for hvert trinn du tar. Den strikkede overdelen holder om foten med støtten som trengs, uten å ta mye av vekten. Gummien som brukes i yttersålen er av lignende som brukes i bildekk, noe som betyr at det gir enestående grep i uansett værforhold. Ønsker du deg fleksible joggesko? Da anbefales sko med pustende mesh-overdel, strategisk plassert støtte og fleksibel demping for å gi fjærlette steg. Den slitesterke yttersålen er av gummi, som gir pålitelige grep selv på lange distanser. Skal du på strandtur eller svømmehallen så finner du sandaler med forbedret demping, som passer fint etter svøming. For en stiligere hverdag på skolen eller fritid vil adidas skate-inspirerte sko by på ren og klassisk stil. Dette er lave sko med minimalistiske vibber fra skating. Ønsker du å friske opp stilen i gatestilens ånd fra 90-tallet? Da anbefales de 90-talls inspirerte joggeskoene som gir et stilistisk preg på antrekket ditt. Her får du god plass til tærne med dens romslige tåboks, mens mellomsålen byr på teknologi som gir lett og enestående demping til fritidsbruk.