alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Damesko

 
[643]
SPEND kr599 TO GET EXTRA 20% OFF*

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Terrex Free Hiker XPL GTX Støvler
Predator Edge.3 Multi-Ground Fotballsko
Supernova Sko
The Total Sko
Adilette Comfort Sandaler
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Box Hog 4 Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
Astir sko
Astir sko
Rich Mnisi NMD_R1 Sko
OZELIA W
ULTRABOOST_20 W
Run Falcon 2.0 Sko
NMD_R1 V3 Sko
Breaknet Plus Sko
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Terrex Free Hiker XPL GTX Støvler
EQ21 Run Sko
VL Court sko
Terrex Swift R3 Mid GORE-TEX Hiking Sko
Solarboost 4 Sko
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Adilette Comfort Sandaler
Hoops 3 Mid Lifestyle Basketball Classic World Friendship Day Sko
Adizero Adios 7 Sko
Adilette Aqua Sandaler
Terrex Swift R3 GORE-TEX Hiking Sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis Sko
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle Sko
ZG21 Golfsko
Ultraboost Web DNA Running Sportswear Lifestyle Sko
Solarcontrol Sko
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Comfort Sko
Galaxy 6 Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Adilette Comfort Sandaler
Ultraboost 22 Sko
1 / 14

Black Friday på damesko med svetteavvisende teknologi

Sikre deg det beste utvalget når det er Black Friday på damesko. Her er det et variert utvalg av sko til sport, trening og fritid via Black Friday på damesko. Du yter bedre med sko som gir en liten boost i selvtilliten og de teknologiske fordelene. adidas har sko med svetteavvisende materiale og en pustende mesh på overdelen. Dette passer utmerket til treningsstudioet eller til jogging utendørs. Materialet som brukes, er av skinn og tekstil.

Outlet på damesko til enhver anledning

Via outlet på damesko finner du sko til enhver anledning. Til løping i variert værforhold, anbefales adidas egne løpesko med tettsittende og sokkelignende passform. Disse er lette å ha på seg og bevege seg i. Mellomsålen er av responsiv boost, som øker effektiviteten for hvert trinn du tar. Den strikkede overdelen holder om foten med støtten som trengs, uten å ta mye av vekten. Gummien som brukes i yttersålen er av lignende som brukes i bildekk, noe som betyr at det gir enestående grep i uansett værforhold. Ønsker du deg fleksible joggesko? Da anbefales sko med pustende mesh-overdel, strategisk plassert støtte og fleksibel demping for å gi fjærlette steg. Den slitesterke yttersålen er av gummi, som gir pålitelige grep selv på lange distanser. Skal du på strandtur eller svømmehallen så finner du sandaler med forbedret demping, som passer fint etter svøming. For en stiligere hverdag på skolen eller fritid vil adidas skate-inspirerte sko by på ren og klassisk stil. Dette er lave sko med minimalistiske vibber fra skating. Ønsker du å friske opp stilen i gatestilens ånd fra 90-tallet? Da anbefales de 90-talls inspirerte joggeskoene som gir et stilistisk preg på antrekket ditt. Her får du god plass til tærne med dens romslige tåboks, mens mellomsålen byr på teknologi som gir lett og enestående demping til fritidsbruk.