alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Treningsdresser til barn

 
[68]
Badge of Sport Fleece Sett
Badge of Sport French Terry Joggedress
SLB TR TOPY
SLB PRE JKTY
LEIN HOODY Y
BX2.0 FZ HOODIE
Fleece Hooded Joggesett
Adicolor Full-Zip Hoodie Sett
adidas Essentials Treningsdress
adidas Essentials Full-Zip hettejakke
Essentials Linear hettejakke
Must Haves 3-Stripes jakke
Tiro Bukse
Adicolor Treningsbukse
Tiro Bukse
Adicolor Treningsbukse
Colorblock Insulated Jakke
Insulated Jakke
Must Haves 3-Stripes Hettegenser
Linear hettegenser
Condivo Warm Overdel
Regista 18 Treningsoverdel
3-Stripes Doubleknit Full-Zip Hettegenser
Must Haves Hettegenser
BX-20 Bukse
Salah Football-Inspired Full-Zip Hettegenser
Regista 18 Treningsoverdel
Must Haves 3-Stripes Bukser
Predator Football-Inspired Treningsjakke
Condivo 18 Treningsbukser
Condivo 20 Presentasjonsjakke
Regista 18 Treningsoverdel
Must Haves 3-Stripes Hettegenser
3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Tiro 19 Treningsjakke
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
Z.N.E. Full-Zip Hettegenser
Arsenal Anthem Jakke
Linear hettegenser
AEROREADY Up2Move Cotton Touch Training Loose Full-Zip Hettegenser
Adicolor Treningsjakke
Tiro 19 Treningsjakke
Belgia Presentasjonsjakke
1 / 2
Sideav 2

Sportsglede til de minste med treningsdresser til barn på Black Friday

adidas vet at også den kommende generasjonen fortjener topp kvalitet. Her finner du en rekke gode tilbud for de minste, og større, barna i familien av treningsdresser som akkurat lik de som er myntet påvoksne, kommer i en uslåelig kombinasjon av design, ytelse og frihet for bevegelse. La de minste i familien nyte av treningstøy som er svært behagelig i kraft av materialvalg som for eksempel myk bomull, eller kombinasjonsstoffer med resirkulert polyester som puster. La dem også stolt og fritt få bevege seg i plagg som er ment for bevegelse. Black Friday treningsdresser for barn er skapt for aktivitet, og dermed er naturligvis en rekke ulike passformer til stede. Fra det løsere til mer formsittende, og uansett hvilken en går for, så får man her full bevegelsesutslag i alle ledd. Dette sammen med tøy som på den ene siden kan holde en varm, eller på den andre sval, alt opp til hvilke behov som stilles. Behagelig, pustende og med gode løsninger også med tanke på lommer, eventuelle glidelåser og mer er dette treningstøy til barn som er lette å bruke i hverdagen. Black Friday treningsdresser slår seg opp med en perfekt kombinasjon av komfort og ytelse, slik at også barn og unge kan få full frihet til ytelse i sin atletiske hverdag.

Også for de små moteløver

adidas er merket som siden starten har kombinert atletisk kvalitet med sansen for design og stil. La de mindre i familien få velge blant en rekke ulike uttrykk for hvem de er i sine nye treningsdresser de finner her på Black Friday tilbudet. Velg blant ulike farger, designutrykk, og også naturligvis ikoniske 3-Stripes eller Trefoil. Alt i en pakke av idrettsglede som passer perfekt inn, være seg på fotballbanen, skolebenken eller en søndag hjemme.