alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Joggesko til damer

 
[121]
ZX 420 Sko BlåZX 420 Sko Blå

ZX 420 Sko

Originals

1 / 3
Sideav 3

Grunnlag for suksess med Black Friday-salg på joggesko til damer

Dagen din bestemmes mer eller mindre av hvilke sko du går med – du har kanskje prøvd å ta fatt på en aktivitet med feil fottøy? Resultatet blir aldri helt bra. Med joggesko til damer på Black Friday-salg kan du finne det paret som lar deg uanstrengt være klar for dagen du har i vente. En avslappet tennisinspirert sko med Cloudfoam og overdel i strikket tekstil holder deg komfortabel og lar deg ha stilen din i behold hele dagen igjennom, mens en sko med vintage nostalgi, fôret med mykt collegestoff holder deg behagelig og gir deg den klassiske, tidløse adidas-looken som vi alle elsker. En innleggssåle i OrthoLite® og et lett mellomsåleinnlegg i EVA gir deg bedre komfort og ytelse, slik at du kan meste hva enn dagen bringer. Er du på utkikk etter løpesko som gir deg energien du yter tilbake kan du gå for en sko med Boost-mellomsåle, som returnerer energien du gir slik at du kan yte enda mer og ta løpeturene dine til nye høyder. Med joggesko til damer som du finner på Black Friday-salg kan du legge grunnlaget for suksess, uansett hva du har i vente.

Klassisk ytelse med joggesko til damer på Black Friday-salg

Med materialer, teknologier og passformer som forsterker det du allerede har i deg kan du yte enda mer i klassisk adidasstil. Tidløse og ikoniske emblem som Trefoil og 3-Stripes setter deg inn i en lang stil- og idrettstradisjon, og lar deg ta plass blant de største utøverne – uansett aktivitet. Med joggesko til damer som du finner på Black Friday-salg kan du finne det perfekte skoparet til deg og dine favorittaktiviteter, og gå hver dag i møte i klassisk stil som lar deg yte maks – og som holder deg komfortabel hele dagen igjennom.