alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Klessalg damer

 
[381]
1 / 8
Sideav 8

Aktiv og edgy mote med klessalg for damer på Black Friday

Dameklær hos adidas er designet så du skal føle deg på ditt beste hvor enn dagen leder deg. Da er det jammen godt at vi nå har klessalg for damer på Black Friday. Finn plagg for hver eneste aktivitet på kalenderen din, fra helgebrunsjen til den harde spinningsimen. Kanskje frister det med en klassisk t-skjorte med 3-Stripes langs ermene, eller et moteriktig skjørt med adidas Badge of Sport langs linningen? Gå for aktiv og edgy mote med særegen stil og høy kvalitet, både til trening og til hverdags. Nyt hver dag, uansett aktivitet, med vårt klessalg for damer på Black Friday.

Essensielle plagg for en optimal økt

Om du kler deg for en lang løpetur eller en heftig tenniskamp, legg grunnlaget med det essensielle. Velg en adidas sports-BH med fukttransporterende stoff og god støtte, med elastisk kant og en myk, glatt følelse. Gi deg selv ytterligere støtte i et par tettsittende tights med kompresjonspassform, kanskje også med chic grafikk av tropiske blomster eller fugler? Hold deg tørr og kjølig gjennom hele treningsøkten med en slitesterk, hurtigtørkende tank top eller t-skjorte med pustende stoff, som i tillegg er laget av resirkulerte materialer. Utvalget er enormt, så hvorfor vente? Benytt muligheten og utnytt vårt klessalg for damer på Black Friday.

Prestasjonsfokus og høymote i skjønn harmoni

En helgetur til storbyen minner deg raskt på at treningsklær kan brukes til mer enn trening. Sportsinspirerte dameklær blander sammen prestasjonsfokus og høymote for å skape hverdagsklær med det lille ekstra. Finn noen store t-skjorter for ekstra komfort, en hettegenser i luksuriøs kordfløyel eller kanskje en sofistikert, stripete genser med høy hals? Hver eneste dag er en god anledning for klær fra adidas, så eksperimenter med kunstneriske mønstre, klassiske 3-Stripes og mykt, elastisk stoff. Bla deg gjennom vårt brede utvalg, og slå til på vårt klessalg for damer på Black Friday.