alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Klessalg menn

 
[1511]
SPEND kr599 TO GET EXTRA 20% OFF*

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Primegreen Essentials 3-Stripes Treningsdress
AEROREADY Essentials 3-Stripes Treningsdress
Adicolor Classics Cutline Pant
Yoga Training Bukse
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Tiro 21 Treningsbukse
Camo Series Joggebukse
Tiro 21 Treningsbukse
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
Adicolor Classics Cutline Pant
Tiro Hettegenser
Reveal ESS Hettegenser
Future Icons Bukse
Marathon Jakke
Reveal Essentials Joggebukse
Quarter-Zip Pullover
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
Tiro 21 Sweat Hettegenser
Ribbed AEROREADY Treningsdress
Essentials Camo Print t-skjorte
Reveal Essentials Joggebukse
Arsenal 21/22 Hjemmetrøye
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed Bukse
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Varilite dunjakke med hette
HIIT Spin Training Tanktopp
Adicolor Neuclassics Joggebukse
AEROREADY Tricot Quarter-Zip Treningsdress
Camo Series Infill Hettegenser
1/4 Zip Fleece Treningsdress
Essentials+ Made with Nature Joggebukse
Tiro Long Dunjakke
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Designed for Gameday Premium Full-Zip Jakke
adidas Flooce X-City Hettegenser
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Designed 4 Running T-skjorte
Tiro Essentials Trøye
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Essentials Mélange French Terry bukse
Adicolor Originals Challenger Hettegenser
Adicolor Neuclassics Treningsjakke
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts

Fresh look med klessalg for menn på Black Friday

Leter du etter freshe klær som også er behagelige og praktiske? Da trenger du ikke å lete lenger. adidas tilbyr nemlig hele spekteret av treningsklær som du trenger i din garderobe, og nå har vi i tillegg klessalg for menn på Black Friday! Finn utstyr laget for de mest intense treningsøktene, helgeeventyrene eller de daglige gjøremålene på jobben eller skolen. Hvorfor ikke kjøre sporty mote med ikoniske 3-Stripes langs ermet, eller eventuelt vårt velkjente Badge of Sport på fronten av jakka? Gå for en elastisk shorts med maksimal bevegelsesfrihet, eller rett og slett en fukttransporterende t-skjorte med atletisk passform. Utvalget er enormt, så ikke sitt på gjerdet! Dra nytte av klessalget for menn på Black Friday!

Sport i rask bevegelse

Ny bevegelse, nye regler, nytt utstyr. Sport sakner ikke farten, så da gjør ikke vi det heller. adidas inkorporerer den seneste prestasjonsteknologien i alle våre treningsklær, noe du vil merke allerede ved første bruk. Svømmeren vil simpelthen elske en badeshorts i klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale, og en fotballtrøye med hurtigtørkende stoff og mesh-innfellinger på indre ermer er perfekt for fotballspilleren. Ei heller er det feil med en jakke til å bevare varmen etter trening. Du finner rett og slett alt det essensielle innen treningsklær hos oss, og nå til en billig penge! Slå til på vårt klessalg for menn på Black Friday!

Kjør samme mote til hverdag og sport

Kultur utvikles hele tiden, og skapere setter tempoet. I disse dager er det faktisk blitt til at skillet mellom klær til hverdags og trening ikke bare er svakere – det er borte. Mote for menn har omfavnet prestasjonsmaterialer og sporty stil og blandet det med moderne skredderkunst, farger som skiller seg ut og catwalk-klar grafikk. For eksempel kan du unne deg en klassisk poloskjorte i en stilren pastellfarge og striper, eller kanskje en deilig 3-Stripes hettegenser med fleece og glamorøse Swarovski®-krystaller for det lille ekstra? Vi har klær for enhver smak, så hva venter du på? Få mer for pengene på vårt klessalg for menn på Black Friday!