alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Tights

 
[62]
Tights GråTights Grå

Tights

Damer Originals

Tights SvartTights Svart

Tights

Damer Originals

1 / 2
Sideav 2

Tett form og distraksjonsfritt med Black Friday på tights

For både ham og henne finnes det en rekke ulike tights på Black Friday tilbud. Være seg 3/4, full lengde, eller halv lengde tights til en treningsøkt der pustende materiale sørger for komforten, og lett kompresjon gir en støtteeffekt. Eller kanskje leggings for henne som passer til enhver mer avslappet anledning. Tights på Black Friday er skapt for dynamiske bevegelser og atletisk utfoldelse. Føl deg trygg og komfortabel på trening med sporty tights som innehar fuktabsorberende, og transporterende kvaliteter i materialet, og som på tross av sin smale passform også har klart å finne plass til en liten lomme for nøkler eller liknende. Det er tekniske materialer, god og smidig passform, samt de lure løsningene som kjennetegner tights fra adidas. Her får du tights som støtter musklene, og deg gjennom treningsøkten, samt hjelper om det er varme eller kalde omgivelser. Med utvalget av Black Fridays tights skal du her finne rett plagg til deg og dine behov.

Tights for alle og alt

Ved siden av stoffets kvaliteter, snittets åpning for perfekt bevegelsesfrihet og den gode tilpassede formen, finner du også i tights på Black Friday den sporty stilen og selvtilliten som adidas er kjent for. Kombiner ytelsen til en eliteatlet med det fremste av sporty mote når du kler deg i et plagg med adidas ikoniske 3-Stripes eller Trefoil. Her finner du tights for både ham og henne som passer til en sporty hverdag. Både på gymmen og på vei til og fra. Som et plagg alene eller som en del av lagvis påkledning, vil du nyte av behagelige materialer, samt glede deg over den ikoniske stilen adidas gir. Dette er plaggene for en sporty hverdag, og med det store utvalget vil du nok her finne akkurat den perfekte tightsen til seg og din atletiske livsstil.