alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Jakker

 
[195]
D11 Down Colourblock Hooded Jakke
RAIN.RDY Jakke
D11 Big Baffle Down Hooded Jakke
RAIN.RDY Jakke
Colorblock Insulated Jakke
Insulated Jakke
Own the Run Hooded Vindjakke
adidas Adventure Reversible Puffer Jakke
Short Puffer Jakke
Terrex Hike Bomber Dunjakke
Terrex Waterproof GORE-TEX Jakke
Back to Sport Lite Insulated Jakke
Fashion Down Puffer Jakke
Down Regen Hooded Blocked Puffer Jakke
adidas Adventure Reversible Puffer Jakke
Primeblue SST Treningsoverdel (store størrelser)
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Treningsoverdel
Provisional Jakke
Adicolor Classics Trefoil Coach Jakke
Triple Trefoil vindjakke
adidas SPRT Shark Vindjakke
WVN JACKET M
MYSHELTER WIND.RDY Parkas
Sweden Uniforia Anthem Jakke
Regista 18 Jakke
Arsenal Anthem Jakke
Condivo 20 Presentasjonsjakke
R.Y.V. Denim Jakke
Workshop Vindjakke (unisex)
Large Logo Treningsjakke
Sverige Anthem Jakke
Reverse Treningsjakke
adidas Sportswear WND.RDY Woven Jakke
SLB AW JKT
Adicolor Classics Treningsoverdel
Japona Denim treningsjakke (Store størrelser)
Tiro 19 Treningsjakke
Arsenal Anthem Jakke
Reverse Treningsjakke
Wind Pullover (unisex)
Transparent VRCT Jakke
adidas Z.N.E. Padded Jakke (store størrelser)
1 / 5
Sideav 5

Praktisk og sporty med jakker på Black Friday

Ser du etter en ny jakke? Da er du kommet til det rette stedet, for adidas har nå Black Friday-salg på jakker. Med en aktiv livsstil er en funksjonell og sporty jakke rett og slett uunnværlig. Vi bor tross alt i Norge. Jakker fra adidas utvikles ved å legge stor vekt på praktiske egenskaper og funksjonalitet, og hos oss vil du dermed finne produkter som bidrar til å forbedre ytelsen, uansett aktivitet. Velg mellom vindsikre eller vannavstøtende stoffer, stikket fôr, pustende fôr eller dun, ikoniske 3-Stripes eller det klassiske Trefoil-emblemet. Vi har det du trenger, både for menn, damer og barn, så hva venter du på? Dra nytte av Black Friday-salget på jakker.

Flott design til spesifikt behov

Jakkene hos adidas kommer i prima kvalitet, og er samtidig både komfortable og praktiske. Du vil finne flotte design som er tilpasset spesifikke behov. Skal du på løpetur i regnet kan du for eksempel velge en lett løpejakke med vannavstøtende DWR-finish og en fuktsikker lomme for å holde mobilen tørr, og ved kraftig vind på fjellturen er det godt å ha en robust vindjakke med pustende mesh-fôr. En økt på fotballbanen i kjøligere vær er langt mer behagelig med en myk treningsjakke over t-skjorta, og det skader ikke om den er utstyrt med fukttransporterende stoff, samt stretch-paneler på armer og sider for full bevegelsesfrihet. På iskalde vinterdager kan både store og små holde seg varme i dunjakker med varm isolering, og for de litt mildere dagene kan det muligens holde med en puffer jakke med stikket konstruksjon. Hva enn du ser etter finner du det hos oss, så ikke nøl! Slå til på vårt Black Friday-salg på jakker.

Ingen mangel på stil

Funksjonalitet er viktig, men det er ikke alt. Heldigvis er det heller ikke mangel på stil i utvalget vårt. Du kan for eksempel kjøre på med en fet bomberjakke med myk og kraftig polar-fleece, eller hva med en stilig parkas med avslappet passform? En klassisk skolejakke slår heller aldri feil, og det samme gjelder en chic pusejakke. Vi har også et enormt utvalg i både farger og former, så her finner du jakker til enhver smak.