alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Jakker til damer

 
[95]
Treningsoverdel
Treningsoverdel
Treningsoverdel
Treningsoverdel
V-Day jakke (unisex)
Adicolor Classics Treningsoverdel
Run Fast Flower Running Jakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Parley Bomberjakke
Tiro Parkas
Adicolor Classics High-Shine Treningsjakke
Always Original Faux Leather Treningsjakke
Primeblue SST Treningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
adidas Sportswear Treningsoverdel
Versatile Vindjakke (store størrelser)
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Big Baffle Dunjakke
Slim Jakke
Essentials Logo Allover Print Vindjakke
Tiro Cargo Jakke (store størrelser)
Tiro Treningsjakke (store størrelser)
Run Fast Radically Reflective Vindjakke
Run Fast Radically Reflective Vindjakke
Run Fast Half-Zip Jakke
Belted Down Jakke
Essentials Logo Allover Print Vindjakke
Primeblue Marathon Løpejakke
adidas Tiro x LEGO® Treningsjakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
adidas Sportswear WND.RDY Woven Jakke
Marathon 3-Stripes Jakke
Insulated Coach Jakke (unisex)
WTR VER TJ
Skateboarding Firebird Treningsjakke (unisex)
Helionic Iridescent Relaxed Jakke
CNY Bomberjakke
Adicolor Split Trefoil Treningsjakke
Tiro Cargo Jakke
Versatile Vindjakke (store størrelser)
Tiro Treningsjakke
Essentials Insulated Bomberjakke
1 / 2
Sideav 2

Maksimal beskyttelse med jakker til damer på Black Friday

Effektive, allsidige, slitesterke – jakker fra adidas gir deg nøyaktig det du trenger for å få det meste ut av dagen, uansett aktivitet. En sporty livsstil stiller rett og slett et krav om funksjonelle og robuste jakker i garberoben, og her i Norge er kravet enda høyere. Er det ikke da flott at adidas nå har Black Friday-salg på jakker til damer? Du vil nyte maksimal beskyttelse fra elementene med jakker fra våre kolleksjoner, takket være en rekke teknologier som er inkorporert i ethvert design. Velg for eksempel en regnjakke med ikoniske 3-Stripes og vanntett, RAIN.RDY-beskyttelse, eller kanskje en klassisk puffer jakke med strikket fôr og Badge of Sport? Hva enn du trenger vil du finne det hos oss, så slå til på vårt Black Friday-salg på jakker til damer!

Gode jakker med spesifikk funksjon

Når været blir kaldt, vått eller preget av vind, så vet du at tiden er inne for en god jakke med spesifikk funksjon. Gi deg selv både ekstra varme og selvtillit på brettet i en snowboard-jakke med Polarfleece og vannresistent belegg på skuldrene, eller hold vinden fra kroppen med en mesh-fôret vindjakke med vind- og vannavstøtende WIND.RDY. Gjør deg synlig i mørket med en løpejakke i lett materiale med refleksgrafikk på ermene, eller hva med en tynn, vannavvisende bomberjakke med dunfôr til turen i terrenget? Bla deg gjennom vårt kvalitetsutvalg og utnytt Black Friday-salget på jakker til damer!

Ta stil i betraktning

Funksjon er viktig, men stil må også tas i betraktning. En jakke fra adidas gjør mer enn å bare gi varme – den spiller en nøkkelrolle i ethvert aktivt antrekk og tillegger både stil og balanse til en look. Om du så er ute etter en formsydd dunjakke med medium lengde, en glossy vinterjakke for ekstra glam eller en stilig 3-Stripes allværsjakke, så finner du riktig stil for deg hos oss. Gjør et kupp på vårt Black Friday-salg på jakker til damer!