alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Jakker til menn

 
[81]
Tiro Parkas
Sports Club Treningsjakke
Future Icons Vindjakke
adidas Adventure Blocked Vindjakke
Tiro Treningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Trefoil A33 Jakke
Tiro Essentials Jakke
adidas SPRT Lightning Treningsoverdel
SPRT Lightning Vindjakke
adidas SPRT Anorakk
Marathon Fast Graphic Jakke
TRVL Tiger Camo Vindjakke
R.Y.V. Treningsjakke
R.Y.V. Coach Jakke
Oztradamus Vindjakke
Adizero Marathon Jakke
Juventus Vindjakke
Real Madrid Vindjakke
Insulated Coach Jakke (unisex)
adidas Adventure Futura Vindjakke
Tiro Treningsjakke
Skateboarding Firebird Treningsjakke (unisex)
Adicolor Beckenbauer Treningsoverdel
Marathon 3-Stripes Jakke
Arsenal CNY Bomberjakke
Down Camo Puffer Jakke
Insulated Coach Jakke (unisex)
Workshop Vindjakke (unisex)
Juventus Icons Woven Jakke
Juventus CNY Bomberjakke
Reverse Treningsjakke
R.Y.V. Padded Coach Jakke
Juventus Tiro Anthem Jakke
Tiro Overshirt
adidas Adventure Mishmash Blocked Shell Jakke
Tiro Treningsjakke
adidas Adventure Allover Print Blocked Outdoor Jakke
Reverse Treningsjakke
MYSHELTER RAIN.RDY Parkas
Adicolor Trefoil Twill Blouson Jakke
Adicolor Shattered Trefoil Vindjakke
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Treningsoverdel
1 / 2
Sideav 2

Grip dagen med jakker til menn på Black Friday

Allsidige, robuste, effektive – uansett hvor du skal, vil en jakke fra adidas tilby hva enn du trenger for å gripe dagen. Da er det enda godt at vi nå har Black Friday-salg på jakker til menn! En sporty og funksjonell jakke er rett og slett essensielt for en livsstil fylt med aktivitet, og her til lands er kravene enda større. Vi utvikler jakkene våre med fokus på nettopp funksjonalitet og praktiske egenskaper, så du kan føle deg trygg på utstyret ditt i enhver setting. Velg en jakke som beskytter deg mot vann og vind, med fleece, dun eller stikket fôr for varme, eller kanskje en som gir maks stilpoeng med ikoniske 3-Stripes eller Trefoil? Du finner det du trenger hos oss, så hva venter du på? Slå til på vårt Black Friday-salg på jakker til menn!

Førsteklasses kvalitet og komfort

Kvaliteten på jakkene våre er førsteklasses, og samtidig er de både praktiske og behagelige. De oppfyller sin funksjon med glans. En kraftig vindjakke med pustende mesh-fôr er et godt valg for en fjelltur i hard vind, og det blir lettere å nyte løpeturen i regnet med en løpejakke med vannavstøtende DWR-finish og en egen lomme som beskytter mobilen mot fukt. Å stå på sidelinjen på fotballbanen i en varm dunjakke gir en langt bedre opplevelse på en ekstra kald høstkveld, og befinner du deg på selve banen, skader det ikke med en god treningsjakke over t-skjorta, med stretch-paneler for bevegelsesfrihet og fukttransporterende stoff for å holde deg tørr. Vi har et bredt og variert utvalg, så ikke nøl! Utnytt Black Friday-salget på jakker til menn!

Fyll garderoben med selvtillit

Salget vårt er den perfekte muligheten til å oppdatere garderoben innen yttertøy. Fra en tidløs frakk til en stilren parkas, kan du nå spare penger på jakker som gir selvtillit mens den også holder deg varm. Velg en klassisk jakke for det ytterste laget, eller kanskje en fet puffer jakke for en litt kjøligere hverdag? Ellers slår det aldri feil med en stilig parkas med romslig passform. Hvor enn livet fører deg, vær alltid beredt med en jakke fra adidas!