alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Treningsdresser til menn

 
[188]
AEROREADY Essentials 3-Stripes Treningsdress
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Tiro 21 Sweat Hettegenser
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Core 18 treningsbukse
Manchester United Treningsoverdel
Designed for Gameday Premium Full-Zip Jakke
Future Icons Bukse
Ribbed AEROREADY Treningsdress
1/4 Zip Fleece Treningsdress
AEROREADY Tricot Quarter-Zip Treningsdress
AEROREADY Yoga Full-Zip Hettegenser
Adicolor Trefoil Joggebukse
Adicolor 3-Stripes Cargo Bukse
Adicolor Neuclassics Treningsjakke
Reveal Material Mix Treningsbukse
Tiro Treningsbukse
Arsenal Teamgeist Woven Bukse
Manchester United Treningsbukse
Adicolor Neuclassics Treningsjakke
HIIT Training Full-Zip Hettejakke
Workout Warm Full-Zip Hettegenser
Condivo 20 Treningsjakke
Manchester United Teamgeist Woven Bukse
Tricot SST Treningsjakke
Loopback Joggebukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsbukse
Adicolor Classics Hooded Full Zip Treningsjakke
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
Essentials4Gameday Full-Zip Hettegenser
Athletics Tiro Treningsdress
Adicolor 3-Stripes Cargo Bukse
Arsenal Tiro 21 Anthem Jakke
Adicolor Colorblock Treningsbukse
adidas Z.N.E. Sportswear Hettegenser
Adicolor Classics Firebird Treningsjakke
Tiro Treningsjakke
adidas Tiro x LEGO® Vindjakke
Skateboarding CLR84 Bukse (unisex)
Adicolor Trefoil Plisse Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes Bukse
Training 1/2-Zip Colourblock Treningsoverdel
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes Treningsjakke
1 / 4
Sideav 4

Black Friday: Treningsdresser til menn, skjerpet ytelse for alle

Det beste av treningsdresser til en god deal. Klær for bruk til alle tider av året, og i allslags vær. Still beredt og skarp med treningsdresser til menn fra Black Friday tilbudene. Forbedre din ytelse og utholdenhet i grensesprengende aktivitet takket være de smarte materialvalgene i plaggene. Ikke bare er de behagelige, de innehar også en rekke kvaliteter for ulike forhold som temmer dem og gjør utfordringene til en lek. Nyt av materialer som transporterer vekk fukt fra deg og holder deg tørr og sval. Eller kle deg i treningsdresser til menn som er både vanntette og pustende om omgivelsene krever dette. Samtidig beveg deg fritt mellom ulike passformer fra det tette til svært løsthengende, og uansett med tanke for bevegelsesfrihet. adidas treningsdresser til menn du finner på Black Friday er ment for den mest aktive, og å imøtegå strenge krav. Still med selvtillit på startskuddet og hiv deg i det, tøyet skal hjelpe deg å opprettholde maks ytelse. Hele veien, og litt til.

Ditt uttrykk, føl deg best og yt på topp

Ved siden av overlegne egenskaper i plaggene er de også beregnet for å imøtegå din personlige stil. Velg blant en rekke hardtslående farger og trykk, ikle deg ikoniske 3-Stripes og Trefoil fra adidas. Vis frem din sporty side med klær som passer inn også utenfor idrettsfeltet. Være seg en rolig tur, eller med kameratgjengen skiller du deg ut i den uslåelige kombinasjonen av klær som yter like bra som de ser ut, akkurat slik som bæreren av dem. Være seg for retro-looken, eller den moderne minimalistiske, så finner han her en treningsdress til menn i Black Friday tilbudet. Møt verden med ditt beste og sterkeste inntrykk. Hvordan du vil det skal se ut vet bare du, adidas har det du behøver for å skape det.