alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Jenteklær

 
[809]
Adicolor Crew Sett
Tiro 21 Treningsbukse
Adicolor SST Treningsdress
Trefoil Hettegenser
Graphic Print Crop Hettegenser
Graphic Print Leggings
Adicolor SST Treningsdress
Core 18 Bukser
Tiro 21 vindjakke
Tiro 19 Treningsbukser
Tiro 19 Treningsbukser
3-Stripes Tricot Treningsdress
Graphic Stoked Beach Hettegenser
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor Crew Sett
Adicolor SST Treningsdress
adidas Essentials 3-Stripes Leggings
Athly V 3-Stripes badedrakt
Mo Salah 3-Stripes Trøye
Arsenal 21/22 Hjemmeshorts
Linear hettegenser
3-Stripes Bukse
Tiro 21 Treningsbukse
adidas Essentials t-skjorte
Adicolor Half-Zip Genser
Adicolor Hettegensersett
Adicolor Hettegenser
3-Stripes Bukse
Adicolor Hettegenser
Disney Mickey and Friends Treningsdress
Adicolor Hettegensersett
Graphic Logo Crew Sett
Adicolor SST Treningsjakke
Adicolor SST Treningsbukse
Essentials Brand Love Print Warm Hettegenser
Winter Glam Warm Tights
Lounge Velour Regular Bukse
Badge of Sport Cotton Treningsdress
Camo Hoodie Sett
Graphic Crew Genser
Allover Print Block Dunjakke
Core 18 treningsbukse
Adicolor SST Treningsbukse

Aktiv mote innen jenteklær på Black Friday

Jenteklærne hos adidas er laget for de unge og aktive, enten datteren din skal ut på banen for å spille en viktig kamp, eller om den lille tulla skal til å gå sine første skritt. Våre pustende stoffer med god stretch beveger seg optimalt med aktive kropper, og er samtidig superbehagelige. Det skader heller ikke at plaggene ser helt smashing ut! Skaff sporty mote for datteren din, og slå til på Black Friday-salget på jenteklær nå!

Komfort hvor enn fantasien leder

Jenteklærne våre er laget for å bevare komfort hvor enn fantasien leder. En shorts og topp i elastisk jersey-stoff vil sitte godt og bekvemt, enten om man hopper hekk eller slår hjul på gressplenen. For intense treningsøkter, hva med en treningstights i fuktkontrollerende AEROREADY-stoff som bidrar til å holde deg tørr gjennom økten? Ellers vil svømmeren bli overlykkelig med en badedrakt i klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale, og det er alltid beleilig med en romslig hettegenser med 3-Stripes til å holde varmen etter trening. Finn nøyaktig det du trenger hos oss, og få mer for pengene på Black Friday-salget på jenteklær!

Sporty look, også i sofaen

Det er ikke bare innen sport at disse klærne kan brukes. Hvorfor ikke gå for en komfortabel, sporty look på tur med hunden i parken, med en chic, blomstrete t-skjorte med Trefoil-emblem og en akkurat passe løs tights med høyt liv? At tightsen er laget av 100 % resirkulert polyester er en ekstra bonus for den miljøbevisste. For kvalitetstid i sofaen med familien eller en kosekveld med jentene, kan valget gjerne falle på en klassisk joggedress i collegestoff med kengurulomme, for et ekstra nivå av velbehag. Selv de minste kan rocke sporty mote, for eksempel i en herlig treningsdress med freshe farger og strammesnor i livet. Vi har et rikt utvalg av produkter i alle former og farger til topp kvalitet, så hva venter du på? Gjør et kupp på Black Friday-salget på jenteklær!