alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Jenteklær

 
[213]
1 / 5
Sideav 5

Aktiv mote innen jenteklær på Black Friday

Jenteklærne hos adidas er laget for de unge og aktive, enten datteren din skal ut på banen for å spille en viktig kamp, eller om den lille tulla skal til å gå sine første skritt. Våre pustende stoffer med god stretch beveger seg optimalt med aktive kropper, og er samtidig superbehagelige. Det skader heller ikke at plaggene ser helt smashing ut! Skaff sporty mote for datteren din, og slå til på Black Friday-salget på jenteklær nå!

Komfort hvor enn fantasien leder

Jenteklærne våre er laget for å bevare komfort hvor enn fantasien leder. En shorts og topp i elastisk jersey-stoff vil sitte godt og bekvemt, enten om man hopper hekk eller slår hjul på gressplenen. For intense treningsøkter, hva med en treningstights i fuktkontrollerende AEROREADY-stoff som bidrar til å holde deg tørr gjennom økten? Ellers vil svømmeren bli overlykkelig med en badedrakt i klorresistent Infinitex Fitness Eco-materiale, og det er alltid beleilig med en romslig hettegenser med 3-Stripes til å holde varmen etter trening. Finn nøyaktig det du trenger hos oss, og få mer for pengene på Black Friday-salget på jenteklær!

Sporty look, også i sofaen

Det er ikke bare innen sport at disse klærne kan brukes. Hvorfor ikke gå for en komfortabel, sporty look på tur med hunden i parken, med en chic, blomstrete t-skjorte med Trefoil-emblem og en akkurat passe løs tights med høyt liv? At tightsen er laget av 100 % resirkulert polyester er en ekstra bonus for den miljøbevisste. For kvalitetstid i sofaen med familien eller en kosekveld med jentene, kan valget gjerne falle på en klassisk joggedress i collegestoff med kengurulomme, for et ekstra nivå av velbehag. Selv de minste kan rocke sporty mote, for eksempel i en herlig treningsdress med freshe farger og strammesnor i livet. Vi har et rikt utvalg av produkter i alle former og farger til topp kvalitet, så hva venter du på? Gjør et kupp på Black Friday-salget på jenteklær!