alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Gutteklær

 
[769]
Adicolor Crew Sett
Tiro 21 Treningsbukse
Adicolor SST Treningsdress
Trefoil Hettegenser
B WINTER TS
Adicolor Crew Sett
Adicolor SST Treningsdress
Core 18 Bukser
Tiro 21 vindjakke
Tiro 19 Treningsbukser
Tiro 19 Treningsbukser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke
3-Stripes Tricot Treningsdress
Graphic Stoked Beach Hettegenser
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor Crew Sett
3-Stripes Team Treningsdress
Mo Salah 3-Stripes Trøye
Arsenal 21/22 Hjemmeshorts
3-Stripes Bukse
Tiro 21 Treningsbukse
Adicolor Half-Zip Genser
Camo Graphic T-skjorte
Adicolor SST Treningsdress
Adicolor Jakke
Adicolor Hettegensersett
Adicolor Hettegenser
3-Stripes Bukse
Adicolor Hettegenser
Disney Mickey and Friends Treningsdress
3-Stripes Team Treningsdress
Adicolor Hettegensersett
Adicolor SST Treningsjakke
Adicolor SST Treningsbukse
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Bukse
Colorblock Woven Bukse
Camo Hoodie Sett
Graphic Crew Genser
Allover Print Block Dunjakke
Core 18 treningsbukse
Adicolor SST Treningsbukse
Camo Shorts and Tee Sett
Trefoil Crew Genser

Alt det du trenger innen de kuleste Black Friday gutteklær

Det er alltid fint å kunne gjøre et godt kjøp enten det dreier seg om et klesplagg eller annet. Vi har gjennom vårt tilbud til Black Friday gutteklær et vell av forskjellige typer klær tilgjengelig, enten du ser etter ny jakke, bukse eller genser til ditt barn. Tøffe og moteriktige design i skjønn forening på vår Black Friday slik som vår kule puffer jakke laget for å være foret og vannavstøtende. Ved hjelp av den hele glidelåsen og resirkulerte polyesteren så er dette ditt barns perfekt turvenn. Designet for kalde dager eller aktiviteter utendørs når temperaturen kryper nedover, så med den jakken vil barnet ditt alltid holde seg varm. Kule detaljer slik som mansjetter med indre ribbestrikking, innerlomme med navnelapp og smarte lommer foran sørger for en praktisk og funksjonell design.

Hvordan best pleie fotballbuksene fra adidas?

Det beste tipset for å ta vare på buksene som du finner på Black Friday gutteklær, er å maskinvaske de på 40 grader, samt unngå høy temperatur hvis de skal tørkes i tørketromlen. Videre kan det være lurt å behandle med kaldt strykejern for å unngå skader på stoffet. Samtidig kan vi også tilby andre funksjonelle plagg gjennom vårt tilbud rettet mot Black Friday på gutteklær. Hva med en praktisk og stilig joggebukse til sønnen din? Laget spesielt for fotball er disse buksene et godt eksempel på innovativ design og teknologi. De smarte lommene foran sørger for at barnet ditt har bra med oppbevaringsplass til nøkler, mobil og annet. Det elastiske livet med snor sørger for at det er enkelt å tilpasse livvidden slik at buksene sitter godt. Disse buksene er designet med en smal passform for at de skal sitte tett på kroppen. Laget i 100 % polyester som sørger for økt komfort og en behagelig trening.