alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: T-skjorter til damer

 
[533]
Adicolor Classics Long Sleeve T-skjorte
Run Icons Running T-skjorte
Essentials Logo Boyfriend T-skjorte
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-skjorte
LOUNGEWEAR Essentials Logo T-skjorte
Allover Print T-skjorte
Allover Print T-skjorte
Run Icon Allover Print Long Sleeve Running T-skjorte
Run Icon Allover Print Long Sleeve Running T-skjorte
Prime T-skjorte
3-Stripes Training T-skjorte
3-Stripes Training T-skjorte
FARM Rio Graphics T-skjorte (store størrelser)
Logo T-skjorte (store størrelser)
AEROREADY Designed 2 Move T-skjorte (store størrelser)
HEAT.RDY Training T-skjorte
Parley Adizero Run Tanktopp
FARM Rio Graphic T-skjorte
Adicolor Contempo Tailored Tanktopp (unisex)
Tennis New York Graphic T-skjorte
Adicolor Classics Slim 3-Stripes T-skjorte (store størrelser)
Designed to Move Colorblock Sport T-skjorte (mammaklær)
Prime T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte (store størrelser)
adidas x Marimekko Training Tanktopp
LOUNGEWEAR Essentials Logo T-skjorte
Parley Adizero Running T-skjorte
Embroidery T-skjorte
Essentials Oversized Allover Print Cropped T-skjorte
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte (store størrelser)
AEROREADY Wrap-Back T-skjorte
AEROREADY Made for Training Logo Graphic Racerback Tanktopp
AEROREADY Made for Training Floral Tanktopp
HIIT 45 Seconds Crop T-skjorte
HIIT 45 Seconds Crop Tanktopp
Adicolor Contempo Tailored Tanktopp (unisex)
Tennis Y-Tanktopp
Parley Adizero Running T-skjorte
adidas Ski Chic Allover Print Long Sleeve T-skjorte
adidas x You for You T-skjorte
adidas Sportswear Future Icons Logo Graphic T-skjorte
Loose T-skjorte
T-skjorte (store størrelser)
1 / 12
Sideav 12

Black Friday's T-skjorter til damer, ikonisk feminint og tøft

Still klar til kamp og utfoldelse med den totale bevegelsesfriheten en t-skjorte fra adidas gir deg. Nyt av den behagelige bomullen. Eller dra fordel av moderne materialer som transporterer vekk fuktighet og holder deg tørr og sval hele kampen gjennom. Hiv deg i det, med en t-skjorte hvis passform passer deg perfekt. Være seg et ønske om tettsittende eller løsthengende. Om du vil ha naturlige eller syntetiske materialer. Ja, du skal finne et plagg som passer her i blant Black Friday T-skjorter til damer. Still målbevist på startstreken, smykk deg med en Trefoil på brystet, og vit at antrekket du har valgt å kle deg i, vil hjelpe deg mot målet. Være det å se best ut på gata, eller løfte vektstangen over hodet. Form og funksjon er på topp, og du er klar til å ta din plass.

Mote og stil for alle på Black Friday

For alle jenter og damer, små og store, har vi her en rett t-skjorte. Du skal finne en essensiell del til din garderobe, som passer like godt til trening som utenfor gymmen. Bla gjennom utvalget og dra fordel av å kunne velge blant både korte og lange, smale og mer vide modeller. Og også med ulike lengder på ermene. adidas er et overlegent merke for den sporty hverdagen, og blant Black Friday T-skjorter til damer vil det ligge en trøye og vente på enhver. Med adidas sin ikoniske kombinasjon av sporty uttrykk, hensyn til design og mote, alt pakket inn i et plagg som tåler de hardeste atletiske økter skal en her finne plagget som støtter opp om hverdagen og treningen. Et klesplagg som lar deg vise deg frem med stolthet, yte litt bedre på gymmen, og ikke minst: Være en perfekt byggesten i din garderobe, for ditt uttrykk.