alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: T-skjorter til damer

 
[335]
Pris
kr99 - kr560
99560
1 / 7
Sideav 7

Black Friday's T-skjorter til damer, ikonisk feminint og tøft

Still klar til kamp og utfoldelse med den totale bevegelsesfriheten en t-skjorte fra adidas gir deg. Nyt av den behagelige bomullen. Eller dra fordel av moderne materialer som transporterer vekk fuktighet og holder deg tørr og sval hele kampen gjennom. Hiv deg i det, med en t-skjorte hvis passform passer deg perfekt. Være seg et ønske om tettsittende eller løsthengende. Om du vil ha naturlige eller syntetiske materialer. Ja, du skal finne et plagg som passer her i blant Black Friday T-skjorter til damer. Still målbevist på startstreken, smykk deg med en Trefoil på brystet, og vit at antrekket du har valgt å kle deg i, vil hjelpe deg mot målet. Være det å se best ut på gata, eller løfte vektstangen over hodet. Form og funksjon er på topp, og du er klar til å ta din plass.

Mote og stil for alle på Black Friday

For alle jenter og damer, små og store, har vi her en rett t-skjorte. Du skal finne en essensiell del til din garderobe, som passer like godt til trening som utenfor gymmen. Bla gjennom utvalget og dra fordel av å kunne velge blant både korte og lange, smale og mer vide modeller. Og også med ulike lengder på ermene. adidas er et overlegent merke for den sporty hverdagen, og blant Black Friday T-skjorter til damer vil det ligge en trøye og vente på enhver. Med adidas sin ikoniske kombinasjon av sporty uttrykk, hensyn til design og mote, alt pakket inn i et plagg som tåler de hardeste atletiske økter skal en her finne plagget som støtter opp om hverdagen og treningen. Et klesplagg som lar deg vise deg frem med stolthet, yte litt bedre på gymmen, og ikke minst: Være en perfekt byggesten i din garderobe, for ditt uttrykk.