alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Hettegensere

 
[2]

Black Friday på hettegensere, sporty klassiker til en god deal

Praktisk, ikonisk og alltid behagelig. Det er en hettegenser. Om det er for hverdagskomfort, eller om du skal holde deg varm under kjølige forhold, lite slår hettegenseren på komfort og i ren old-school look. I kampanjen med Black Friday hettegensere finner du noe for enhver, her har man den klassiske løse hettegenseren og man har moderne vri på temaet. Alle er de klare for å støtte opp om deg, dine behov, og din idrett. Med enten klassisk form, eller moderne som kommer med smarte løsninger som tommehull for full dekke og følge av dine bevegelser, er du behagelig antrukket på startstreken. Velg gjerne en hettegenser med glidelåsåpning, da er den lett å trekke på utenpå andre plagg. Og vær ikke redd for å miste din eiendeler. Flesteparten av hettegenserne stiller med gode lommer for å oppbevare ditt. Dette er bare noen av mange punkt som gjør at du kan stole på å la deg omfavne av komfort og støtten du får i en hettegenser fra adidas. Dette er det praktiske, og atletiske moteplagget som kan benyttes der du er og til det du vil. Med Black Friday hettegensere – tilbudet får du topp bruksplagg, til en god deal.

Stilig og ikonisk

Hettegenseren er et plagg som aldri går av moten. Være seg om du ønsker det retro, eller mer moderne, uttrykket finner du det her blant de ulike Black Friday hettegenserne. Her kan du velge blant en rekke farger, former og fasonger, alt så det passer perfekt til deg, din stil og ditt uttrykk. Med klassiske 3-Stripes, eller en Trefoil, romslige hetter og en kul vri på et klassisk plagg er du sikret å kunne ha en daff søndag med stil. Eller ta deg godt ut på fitnesstudioet. Ditt bruksområde, ditt valg, oppfylt her med et godt og bredt utvalg!