alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Hettegensere til menn

 
[39]

Black Friday hettegensere til menn, tøff og klar med klassikeren

Hold deg varm på startstreken, beskytt deg mot elementene under oppvarmingen, og slapp av hjemme med komforten. Få plagg er så allsidige som den klassiske hettegenseren. Blant Black Friday hettegensere til menn vil man lett finne en ny favorittrøye, være old-school og baggy utgave, eller en mer moderne i snittet med glidelåsåpning. Valget er ditt, og uansett hva du går for vil du her nyte av behagelige materialer. Slik som myk og også etisk bomull, som er bra både for deg og omverdenen. Gode glidelåser for den som velger dette. Og uansett med eller uten åpning i front er passformen lett å trekke over annet antrekk. Naturligvis får man også full bevegelsesfrihet i hettegenserne til menn. Dette er et allsidig plagg til enhver avslappet stil, eller for bruk på trening. Kampanjen med Black Friday på hettegensere til menn er din sjanse til å nyte av toppen av atletisk kvalitet, kombinert med en uslåelig komfort, og alt dette til en ekstra god deal på pris.

Ikonisk kombinasjon av sporty og stilig

Hettegenseren har gått fra å være et plagg å kaste på til å bli et plagg med sine egne uttrykk. Velg retro eller moderne. Uansett hva du går for finner du her en genser som passer inn i garderoben og bygger opp om ditt sporty uttrykk. Enhver mann trenger hettegenseren i garderoben, og med ikoniske trykk som 3-Stripes og Trefoil i kombinasjon med ulike farger og mønstre tar du deg like godt ut motemessig som du yter i din valgte sport. Bla gjennom utvalget og finn frem til en hettegenser som passer for deg, din individuelle look, og som vil gjøre at du stiller med selvtillit. Være seg på treningsfeltet, eller bare i sofakroken hjemme, hettegenseren passer inn i enhver side av en sporty livsstil.