alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Produkter til gutter

 
[782]

Aktivitet i fokus med produkter til gutter på Black Friday

Leter du etter produkter til sønnen din? Da er du på rett plass. Du er også akkurat i tide, for nå har adidas Black Friday-salg på produkter til gutter! Disse produktene er laget for aktive gutter, enten man dribler ballen over banen eller jogger gjennom parken. Hva med en kul caps med innebygget UV-beskyttelse og adidas Badge of Sport? Har man lett for å skli kan det for eksempel være lurt med en yttersåle i Continental™-gummi, som gir ekstra godt grep. Ellers trenger alle en ryggsekk, så hvorfor ikke en med 3-Stripes laget av resirkulert polyester? Vi tilbyr alt fra fotballsko til ytterjakker til t-skjorter til treningsdresser, så hva venter du på? Ikke la Black Friday-salget på produkter til gutter gå deg hus forbi! 

Det essensielle utstyret til en billigere penge

For aktive gutter er godt utstyr helt essensielt. Er sønnen din en aspirerende fotballspiller, vil han juble over en trøye fra favorittlaget, eller en ball med FIFA Quality Pro-sertifisering. Den unge svømmeren, derimot, vil nok aller helst ha en svømmeshort med komprimerende passform, laget av 100 % klorresistent Infinitex+ Performance-materiale. Til gymtimen er det ikke dumt å investere i en treningsbukse med AEROREADY-stoff som kontrollerer fukt og tørker fort, og enda bedre er det om du legger til et godt par sko med Boost-demping og OrthoLite®-innleggssåle mot vond lukt. Vi har massevis å velge mellom, og du vil garantert finne det perfekte produktet for nettopp din sønn. Gjør et kupp på produkter til gutter på Black Friday!

Sporty komfort til enhver anledning

Det stemmer at sønnen din vil se kul ut i produktene våre, men ikke nok med det! Alt du kjøper hos oss har førsteklasses kvalitet, og med godt vedlikehold vil det vare lenge. I tillegg kan mange av produktene også brukes til hverdags. Hva med en jakke med stikket konstruksjon og vannavstøtende belegg til en rolig skogsturmed gutta, eller en romslig shorts med maksimal bevegelsesfrihet til lek med hunden i hagen? Eller kanskje bare en god joggebukse i collegestoff når du chiller i sofaen? Finn akkurat det du trenger hos oss, og slå til på Black Friday-salget på produkter til gutter!