alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Produkter til jenter

 
[860]
Pris
kr63 - kr1 699
631699

Superkule, freshe samt tidløse plagg på Black Friday produkter til jenter

For alle idrettsglade og sporty jenter har vi nå gode nyheter. I anledning Black Friday på produkter til jenter har vi en mengde stilige og fine produkter som dekker hele spekteret innenfor en aktiv livsstil. Enten datteren din elsker å spille fotball, svømme eller løpe, for å nevne noe, har vi en stor mengde spesialutviklede produkter som er laget for å gjøre idrett morsommere. Hva med en kul hettegenser som passer til jenter i alle aldre med en løs passform for bevegelsesfrihet? De lange ermene preges av mansjetter for en kul effekt samt at kengurulommene sørger for praktisk oppbevaring og plass til hender ved kaldt vær. Den dobbeltstrikkede blandingen av polyester og bomull bidrar til en superkomfortabel miks som gjør seg like godt hjemme i stua som ute på veien eller på trening. Dette plagget har også den velkjente 3-Stripes-designen på ryggen, noe som gir hettegenseren en unik profil. I Black Friday-produkter til jenter har vi også superkule joggesko som er tilpasset alle aldre og personligheter. Enten ditt barn elsker farger, mønstre og små detaljer eller heller foretrekker en ren og enkel estetikk vil du finne en sko som vil falle i smak. Mellomsålen er utformet ved hjelp av responsiv Boost og har plugger for økt komfort og styrke. Yttersålen av gummi sørger for fantastisk grep slik at barnet ditt unngår å skli eller skade seg på glatte underlag.

Hvorfor handle joggesko fra adidas på Black Friday produkter til jenter

Det er flere grunner til at du som forelder burde velge våre joggesko, jakker eller hettegensere til ditt barn. Et av hovedpunktene dreier seg om vår bruk av teknologi som sørger for økt komfort og en bedre bruksopplevelse. Hvis barnet ditt elsker løping, vil våre sko med responsiv Boost-mellomsåle og strikket overdel med refleksoverlag både være et trygt og sikkert valg. Når det gjelder våre jakker så kommer de med vannavstøtende belegg og i 100 % resirkulert polyester som bidrar til å holde varmen. Dette er en jakke som er praktisk som en varmende overdel til trening utendørs, slik som til fotball eller løping.