alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Slippers

 
[7]

Luftig og behagelig med Black Friday-salg på slippers

Skli rett inn i komfort for dine føtter med et par slippers fra adidas. For store og små, han og henne, restitusjon og avslapning etter en hard treningsøkt starter i det man svipper på et par sandaler før dusjen. Med perfekt passform og en myk fotsåle får dine føtter hvile og komforten, og om en virkelig vil kickstarte restitusjon vil massasjeknotter i fotsengen gi både en behagelig følelse og også få i gang blodsirkulasjonen. Bruk Black Friday-salg på slippers til å finne en god deal på et par sandaler til garderoben, stranda eller på vei til butikken. Uansett hvor du går med dem vil du dra nytte av den behagelige fotsålen, det gode grepet i gummisålen og praktiske løsninger for å følge med foten. La trøtte føtter få hvile, la tærne dine få lufte seg, og vær beskyttet mot underlaget med den klassiske sandalen. Lett å ta av og på, og uunnværlige til sommeraktiviteter. Her er det komfort dagen lang, og de rette løsninger for å stille klar til ditt bruk og behov.

Fargesprakende, eller diskre, det er opp til deg

Luksuriøs komfort i kombinasjon med en stil som bygger opp om deg og ditt uttrykk er hva adidas slippers ønsker å gi. Velg blant utvalget av Black Friday-salg på slippers, finn frem til paret som passer akkurat deg og hvordan du vil trå inn i verden. Være seg med diskre eller direkte farger, og gjerne med ikoniske 3-Stripes på toppen, eller annen grafikk, så finner du det her. Ta del i adidas uslåelige kombinasjon av atletisk ytelse og motemessig design. Hvem visste vel at et par sandaler kunne bli en så god del av ditt antrekk? For strand eller basseng, eller bare garderoben, slippers fra Black Friday-kampanjen støtter deg i å trå med selvtillit.